Nefungující WiFi a přepínatelná grafika po reinstalaci OS
Nefungující WiFi a přepínatelná grafika po reinstalaci OS
Aloha,
jelikož můj notebook Acer TimeLineX 5820TG byl už strašně pomalý a nespolehlivý, včera jsem ho reinstaloval. Po reinstalaci jsem samozřejmě nainstaloval všechny drivery, chipset atd. I když jsem nainstaloval i drivery na WLAN, nefunguje. Dále má notebook dvě grafiky (dedikovaná ATI HD5650 a integrovaná v i5 procesoru 460m). Když v BIOSu přepnu na dedikovanou, obraz jede normálně. Když přepnu v BIOSu na přepínatelnou, vidím jen, jak se načítá systém, ale potom černo. Podařilo se mi zjistit, že v momentu, kdy je přihlašovací obrazovka, zapojím notebook přes HDMI na televizi, na televizi se všechno zobrazí. DOkonce můžu poslat obraz zpět na notebook, nebo duplikovat na oboje zařízení. Též jsem si všiml toho, že se mi na notebooku zobrazují režimy 2|3 a Panasonic TV. Nechápu, proč mám aktivní 2|3 a jakobych měl rozšířenou plochu...
Jinak grafika se má přepínat automaticky, když se zapne napájení ze sítě...
Moc prosím o pomoc, jsem zoufalý
jelikož můj notebook Acer TimeLineX 5820TG byl už strašně pomalý a nespolehlivý, včera jsem ho reinstaloval. Po reinstalaci jsem samozřejmě nainstaloval všechny drivery, chipset atd. I když jsem nainstaloval i drivery na WLAN, nefunguje. Dále má notebook dvě grafiky (dedikovaná ATI HD5650 a integrovaná v i5 procesoru 460m). Když v BIOSu přepnu na dedikovanou, obraz jede normálně. Když přepnu v BIOSu na přepínatelnou, vidím jen, jak se načítá systém, ale potom černo. Podařilo se mi zjistit, že v momentu, kdy je přihlašovací obrazovka, zapojím notebook přes HDMI na televizi, na televizi se všechno zobrazí. DOkonce můžu poslat obraz zpět na notebook, nebo duplikovat na oboje zařízení. Též jsem si všiml toho, že se mi na notebooku zobrazují režimy 2|3 a Panasonic TV. Nechápu, proč mám aktivní 2|3 a jakobych měl rozšířenou plochu...
Jinak grafika se má přepínat automaticky, když se zapne napájení ze sítě...
Moc prosím o pomoc, jsem zoufalý
Ahoj mam ten samí noteboook a měl jsem i ten samí problém potom co jsem si chtěl dát čisté win. Instaloval jsi hned zezačatku ze stránek aceru ty jejich ovladače na ati grafiku? ja jsem jsi naivně myslel že když tam dám rovnou ten nejnovější tak nebude problem a ono ejhle nešlo to a jen černa obrazovka. Tak ten co tam máš odinstaluj a skus ten jejich. A stou wifi musíš nainstalovat ten správnej na stránkách jich mají několik a až na podruhé se mi rozjela i wifina.
Acer TimeLineX 5820TG je pěkný a dobrý notebook..jediné co se dá vyčíst je ta grafika a ovladače.....třeba nedávno jsem si tam chtěl hodit 12.4 ze stránek amd a místo 12.4 se mi oběvilo 12.3 zase ...ono to skousne jak který a občas je ani neinstaluje a jen to probehne..proc si to musel acer tak zařídit? On ti píská procesor?? mám tam i5 a nic neslyším krásně tichý...tak bud sem už starej orel a už to neslyším nebo mám nakej vyjmečnej kus,a to je cca 15 měsícu starej. Jak ho máš dlouho?