Jakou myš k ntb?
No ja nemam ziadnu super mys, kupil som si strieborno ciernu mys od Hama za 150 sk. ladi mi z notebookom Toshiba a este aj podsvietenie kolieska je modre ako ma notebook diody. Ale to nieje az tak podstatne...ide oto ze je vazne svizna ako kazdy ked ju zobere do ruky je prekvapeny ako lahko sa snou robi. kolecko je suprove a rolovanie nerobi ziaden problem. A k tomu je malicka akurat do ruky takze v batohu nezavadzia. Proste maximalna spokojnost. Vrele odposrucam )
tak ja jsem nedavno taky vybiral super mysku k booku a po elsim rozhodovani jsem zvolil tenhle skvost http://www.stromecek.cz/pocitacove-komp ... l&zid=3481
stal me 110,- u nas ve meste a na noseni v baglu je naprosto idealni neni sice mala ani moc hezka ale zas me nebude srat kdyz ji znicim a proste si koupim dalsi
stal me 110,- u nas ve meste a na noseni v baglu je naprosto idealni neni sice mala ani moc hezka ale zas me nebude srat kdyz ji znicim a proste si koupim dalsi
Já sem na tom stjeně když se podíváš na začátek tématu.. Logitech, černo šedá, 134 Kč a spokojenej, ale když se to tu začalo řešit, pořídim si nějkaou lepší, tuhle sem koupil prostě jak sem slyšel že už mi přišel notes.
Jo, spokojenej atd, ale jde třeba o praci ve Photoshopu, Autocadu, i některý hry..zkus s tou myší jet opravdu, opravdu pomalu a zjistíš že jezdí po dost viditelných lajnach..třeba když dělam ve photoshopu upravy na urovni jedinýho pixelu, někdy se stává že ten pixel prostě nejde trefit a tak i při sniperování v gamesach..
Jenom ji vem a jed doprava šikmo, když se podíváš zblízka a pozorně, zjistíš že nejede šikmo, ale dělá "schody"..
Jo, spokojenej atd, ale jde třeba o praci ve Photoshopu, Autocadu, i některý hry..zkus s tou myší jet opravdu, opravdu pomalu a zjistíš že jezdí po dost viditelných lajnach..třeba když dělam ve photoshopu upravy na urovni jedinýho pixelu, někdy se stává že ten pixel prostě nejde trefit a tak i při sniperování v gamesach..
Jenom ji vem a jed doprava šikmo, když se podíváš zblízka a pozorně, zjistíš že nejede šikmo, ale dělá "schody"..
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
Tom_bo píše:tak ja jsem nedavno taky vybiral super mysku k booku a po elsim rozhodovani jsem zvolil tenhle skvost http://www.stromecek.cz/pocitacove-komp ... l&zid=3481
Na net, běžný věci, proč ne..
..ale ta maxxzovo A4tech za 360kč je naprosto super..
Původně sem chtěl bezdrát, ale zjistil sem že to za ty prachy zas tak nestojí..píchnout usb dozadu mi nezabije a drát mi nikdy nepřekážel..to mi víc štve ten s napájením na něj ste někdo náhodou bezdrát verzi nenašel.?
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
Lucason: Ja mam problem s veskerou kabelazi. Uz jsem musel vymenit kabel k adapteru, mys kvuli kabelu a zacina mi blbnout kabel k externimu disku. Cili ja ted vsechno zasadne bez kabelu.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
jerry016: Pouzivam ji na vsechno, kancelarske prace prevladaji. Nikdy mi neustrelila (kdyz teda nepocitam ty interference na 2,4GHz pri pretahovani souboru pres naplno bezici WiFi) a DPI neznam, jelikoz ho nikde neuvadi. Pravdepodobne to nebude nad 800, jinak bys nemohl dosahnout solidni vydrze baterie.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
Má ještě někdo, krom Crabika, zkušenosti s myší která pracuje v pásmu 2,4 GHz. VX nano se mi líbí, a chtěl bych jí koupit, ale nerad bych aby se to s tou wifinou ve stejném pásmu, tlouklo. Rychlost netu okolo 5Mbit. Notebook využíván výhradně na net a práci ve woknech. Myslíte, že se toho je třeba obávat? Moc díky
tripleX píše:Má ještě někdo, krom Crabika, zkušenosti s myší která pracuje v pásmu 2,4 GHz. VX nano se mi líbí, a chtěl bych jí koupit, ale nerad bych aby se to s tou wifinou ve stejném pásmu, tlouklo. Rychlost netu okolo 5Mbit. Notebook využíván výhradně na net a práci ve woknech. Myslíte, že se toho je třeba obávat? Moc díky
Zdroj: http://www.everythingusb.com/logitech_v ... 13017.html
"I use WiFi in my home and noticed no interference with of WiFi with the mouse or vice versa."
V překladu to znamená, že doma používá wifi a nespozoroval žádný problém mezi myší a domácí wifinou...
ThinkPad T400 & R61, Dell XPS M1330