kubino píše:Ten základní model G75VW-91027V má jenom 4GB paměti, to je vtip, ne? Jak je to s těma slotama, ty dva co jsou uživatelsky přístupný jsou volný?
Měl by tam být osazen jen jeden nepřístupný slot a 2 přístupný sloty prázdný (což znamená jeden nepřístupnej). Výměna nepřístupných by neměla být náročná. vystěhovat ze základny všechny šrouby a opatrně vyndat MB.
Já jsem vyznavačem jedné značky RAMek ve všech slotech, takže to budu muset nějak pořešit. Já dělám jen pozáruční opravy.
Tak do prodeje nastupuje tento vcelku levný model -ASUS G75VW-91027V.Cena cca 35k.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Pro inteligentniho parana neprodejne a nesmyslne o tom vubec uvazovat.
G55 alespon nabizi 120GB SSD, takze tam mozna alternativa je, ale 35tis za G75 je k smichu v dnesni dobe.
Mozno keby do neho hodili aspon GTX 670m tak fajn,samozrejme RAM + SSD dokupit osobitne,tak by sa o nom dalo uvazovat...ale teraz sa mi to zda ako uplne predrazena a zbytocna hracka.To uz fakt radsej G55,aj ked problem by mohla robit ta 15" uhlopriecka.Asi si pockam na G76
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Ale pozrel som aj inde a mas pravdu,vsade je 670m,takze beriem spät.No treba ratat stym ze je to uplna novinka,takze podla toho sa odzrkadluje aj ta vysoka cena ktora pojde v kratkom case asi dole.Ale ked sa nato pozriem tak,ze niektore modeli G74 hlavne s 3D sa pohybuju cenou cez 1500€,tak by som tejto G75 dal sancu (Samozrejme ak by som uvazoval o kupe noveho NB)
Samozřejmě že už nejsou.(MSI GT 780 se 4jádrem se za 30k na Alze vyprodaly)A skládačky Goldmax jsou od 40k výše.Ale to asi Orgy přehlédnul.
Nic takoveho jsem neprehlednul. Tuto oblast sleduji jiz nekolik let
Sice je pravdou, ze na ceskem trhu moc na vyber neni, ale nevidim duvod, kdyz chci herni book, proc nenavstivit i trh zahranicni.
Tady v Nemecku maji GT60 ve stejnem konfigu o 4tis levneji nez v CR, coz je primerena cena u horni hranice.
Moje dojmy z G75-ky sú skvelé, hry šlapú ako majú.
Len som zistil jednu vec pri spúšťaní a hraní hier.
Pri prvom spustení po zapnutí NB je to vynikajúce, všetko sľape ako hodinky, ale pri druhom zapnutí tej istej hry (po nejakom čase, v ten istý deň) tá hra beží nejako spomalene, akoby grafika alebo RAM-ka nestíhala. Neviete prečo? Čím to môže byť?
Testoval som hry Dirt Showdown a Assassin Creed Revelations.
Ďakujem
HM....zvláštní.Neběží Ti tam náhodou současně některé další aplikace?