Ahoj mám takovej dotaz.
Už se mi po krátké době používání (3 měsíce) začínají objevovat první problémy, tak bych chtěl slyšet Váš názor, jestli je to na reklamaci nebo ne.
Takže problém první:
Po prvním vsunutí paměťové karty (SD) do čtečky nic nereagovalo a karta šla hodně z tuha vytáhnout (samozřejmě stylem zamáčknout - cvak - vytáhnout), od té doby nečte karty žádné.
Problém druhý:
Na síť se připojuji hlavně přes Wifi, jen na pár místech používám LAN (připojeno tak maximálně 30x) a už mám problém dostat konektor do zdířky pro síťovku, prostě tam něco jakoby překáží, ale nic co by tam být nemělo tam není. S notebookem zacházím hodně s citem, takže si nemyslete, že tam něco cpu, když to nejde.
Problém třetí:
Když zavřu víko notebooku, tak při procesu ukládání obsahu RAM na disk se v případě sebemenšího pohybu notebooku prostě proces sekne a musím vypnout počítač natvrdo. Když leží třeba na stole a je v klidu, tak se většinou vypne bez problému, ale když s ním třeba mírně pohnu, nebo malinko šťouchnu do stolu, tak se sekne a konec.
edit:
Problém čtvrtý:
Občas se mi stane, že mi zmizí mechanika ze systému (stává se to jak ve WinXP, tak v Ubuntu), občas není vidět ani v BIOSu.
Další problémy se zatím nedostavili, ale už se mi to zdá býti jako dostatečné pro poslání na reklamaci ....
Je to na reklamaci ?
ad 1: ak som to spravne pochopil, tak ta citacka este v zivote nenacitala ani jednu kartu - v tom pripade ju odober zo systemu v spravcovi zariadeni a znova nainstaluj (na webe si najdi najaktualnejsie ovladace, nedavaj tam tie, co su na dodavanom cd, niekedy su s nimi problemy)
ad 2: nemas skor poskodeny LAN kabel, nestupil si nanho alebo nieco podobne!?
ad 3 a 4: tak toto by som uz videl na reklamaciu
ad 2: nemas skor poskodeny LAN kabel, nestupil si nanho alebo nieco podobne!?
ad 3 a 4: tak toto by som uz videl na reklamaciu