Anonymous píše:Thinkpady tu s nami nastesti budou jeste 5 let, coz je dano smlouvou s IBM.
Anonymous píše:Myslim, ze je spousta zakazniku, kteri si za kvalitu radi priplati a pokud budou alespon minimalne vylepsovat, tak maji u mne misto jiste
z142 píše:IBM pro mě osobně znamenalo PC. Srdeční záležitost. Co bych jinde neodpustil (a mnoho toho nebylo), tak u IBM jsem přešel. Kvalita od Čankajšků je horší, to je mimo diskusi. Jenže kam jít? Snad všechny notesy, které jsem měl poslední dobou v ruce, měly Made in China ;( A zkusil někdo z pravověrných IBM si vzít do ruky ta nová Lenova? Hnus, velebnosti! Vrže to, těžký jak blázen... ještě čekám, až místo krásně konzervativní černé s logem v rohu budou prodávat červené s puntíčkama;(
Až i Apple prodá divizi a jablíčka porostou vČíně, tak se nebude dát věřit ničemu.
Nox píše:No me odesel v R50e hardisk, poslal jsem ho na vymenu do Brna. Bohuzel odesel kratce po koupi, takze jsem nestacil vytvorit zalozni CD a ze servisu prisel bez jakehokoliv SW. Nakonec si museli v servisu objednat ty cd az buchvi odkud coz samozrejme trvalo. Ale tomu ze IBM nedodava notebooky s instalacnima cd se hroozne divili.
Ale jinak nedam na IBM dopustit.
mraky píše: No jestli se nepletu, tak IBM nedodava instalacni CD pouze na nejlevnejsi radu tzn. R50e. R51 ma instalacnich CD kopec.
Anonymous píše:a zkusil si treba notebook od dellu?...kam se na ne IBM nebo Lenova hrabou (no flame)
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů