Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Dobrý den
Potřeboval bych poradit s výběrem notebooku.Bude určený na hry i na práci.Často cestuji,tak i váha hraje svoji roli Mám vyhlídnuté dva,ale nějak se nemohu rozhodnout.Poradíte?
Předem díky
Neplatný odkaz.A taky by to chtělo se mrknout na pravidla tohoto diskuzního fóra.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Omlouvám se..Odkazy opraveny.A omlouvám se i podruhé,neboť jsem si později všiml,že se tyhle 2 notebooky už řešily..Takže pokud je tu nějaký moderátor,může tento topic smazat...Děkuji
souhlas. s tím co si vybral je vhodná ta M3. to je slušný kompromis co do váhy / výkonu v té cenové kategorii. ale nečekal bych žádnou hitparádu.
nicméně - lepší za ty peníze nenajdeš.
otázkou je, co chceš hrát. jestli stačí něco staršího, tak bych šel i do nějakého thinkpad edge.
pokud úplně nejstarší, tak se dá šáhnout i po něčem s integrovanou intel hd 3000 / nebo spíš počkat na ivy bridge procesory s intel hd 4000, kde je na integrované grafice poměrně slušný nárůst výkonu.
Co se týče her,převážně World of warcraft,Diablo III a sem tam Battlefield 3.U té M3 se mi líbí ta výdrž na baterie a ta hmotnost..Až na ten procesor no