Zdravim!
Šefík si na moje doporučení pořídil pracovní notes s grafickou kartou GF quadro FX 1500 256mb Ram(HP Compaq nw9440), kvůli práci v AutoCADu.
Vtipný je, že sme autocad pravě nainstalovali a zkusili pustit jeden vizuálně docela náročnej projekt na tom novým a zároven na tom starým s integrovanou graf (jakou nevim, ale určitě nic moc) a trochu si hrát ve vizuálním prostředí.
..a výsledkem je v podstatě nehmatatelnej rozdíl. Na obou probíhá otáčení modelu stejným způsobem i stejnou rychlostí (spíše stejně pomalu).
Ostatní parametry jsou taky v celku rozdílný: starej
nějaký Amd 2 ghz, 1GB ram
a novej:
dvoujádrový amd po 2.2 ghz, 2 Gb ram a tahle tzv profesionální grafika s podporou.
Nějaký nápady kde je háček? Nevíte jestli se musí v Autocadu něco zapnout, vadný ovladače nebo tak něco..?
Pač zatim to vypadá že sme prostě jen vyhodili peníze..
Integrovaná grafik vs. Quadro 1500M - žádný viditelný rozdíl
Integrovaná grafik vs. Quadro 1500M - žádný viditelný rozdíl
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
-
- Moderátor
Nee, je to normál v zasuvce, podtaktovaný, to mi taky napadlo..
Jako že zrychlení nebylo na mým compu s 7950 GTX mi zklamalo, ale tak řek sem si že je to herní grafika a na to má dělaný ovladače, ale tohle postě dopadlo úplně stejně a to je to "profi karta na autocad"
p
..v podstatě ted to vyapdá tak že kvůli mě šef vyhodil 60 litrů..tak max ho pošle zpátky..
Není tam kde to jinde posoudit, má tam autocad a jinak maily a net, nic víc..ten 3dmark jsem pustil přes sdílení..jinak fachá pač v tom 3Dmarku06 3000 bodů..
Zejtra volam prodejci a technickej podpoře pro Autocad a jeho vývoj v Praze..tohle chci vysvětlit..
Jako že zrychlení nebylo na mým compu s 7950 GTX mi zklamalo, ale tak řek sem si že je to herní grafika a na to má dělaný ovladače, ale tohle postě dopadlo úplně stejně a to je to "profi karta na autocad"

..v podstatě ted to vyapdá tak že kvůli mě šef vyhodil 60 litrů..tak max ho pošle zpátky..
Není tam kde to jinde posoudit, má tam autocad a jinak maily a net, nic víc..ten 3dmark jsem pustil přes sdílení..jinak fachá pač v tom 3Dmarku06 3000 bodů..
Zejtra volam prodejci a technickej podpoře pro Autocad a jeho vývoj v Praze..tohle chci vysvětlit..
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
Už je to v pořádku..
Musela se v autocadu ve 3d vykreslování zapnout podpora OpenGL a už to lítá..
A v novej 2008 by ta podpora měla bejt ještě větší, tu jsem mu tam ještě nenainstaloval.
Ale šlape líp než moje 7950, ale jen v tom CADu..
Musela se v autocadu ve 3d vykreslování zapnout podpora OpenGL a už to lítá..

A v novej 2008 by ta podpora měla bejt ještě větší, tu jsem mu tam ještě nenainstaloval.
Ale šlape líp než moje 7950, ale jen v tom CADu..