O co jde... na domácím desktopu máme klienta windows live mail s pochybnou adresou xx@sendme.cz, coz me hodilo na centrum.cz, do schránky se přihlásím ale zprávy tam nejsou...
Potřebuju na týden tento účet dát do xka kvůli firemní komunikaci, klient nastaven a meily chodí na oba dva současně, otestováno přes soukromý gmail.
Jenže mě napadlo že smtp adresy jsou poskytovatele internetu a něco mi říká že až se přihlásím na wifinu jinde nastane problem?
Radši bych nějaký "klonovač" smtp serverů, adresa ten týden bude pevná (hotel v zahraničí), vykomunikovat na místě by to asi šlo, ale pochybuju že recepční bude problému znalá přesměrovat to na můj gmail se mi moc nechce, resp. beru to jako poslední možnost
Muzu to testnout nekde v baru, ale neco mi predem rika ze to stejne nepujde.
Zakladat novy email nepripada v uvahu, je zazity uz deset let mozna a jiný klient bude mít stejný problém podle mě...
Díky za rady
Live mail- předem neznámá wifi
Live mail- předem neznámá wifi
Lenovo X220 - Core i5 2520M, 12.5" IPS LED, 8GB RAM, SSD Intel 120 GB, 320 GB HDD
jo, tak to nepujde... a smtp mi nikdo dobrovolne kvuli spamu neda... tak to holt budu zkouset bajvoko
rusit pristup klientovi na centrumu radsi nebudu a dodatecna moznost ze by spravy zustavaly i na webu pry uz ted taky nejde...
tak ještě jinak... kdybych založil schránku na gmailu, přidal tam účet @sendme.cz bude to komunikovat jako sendme.cz
příklad. Novák mi pošle na @sendme.cz email, já se přihlásím do gmailu... odpovím mu přes gmail ale novákovi přijde odpověd s hlavičkou @sendme.cz... toho chci docílit
edit. si tady připadám jak debil, ale už sem našel to zachování zpráv na serveru, není to jak sem se domníval na webu ale v klientovi, už mi mejly chodí i na web, tedy snad vyřešeno... admin to může smazat, pokud by se nerozjela diskuze
rusit pristup klientovi na centrumu radsi nebudu a dodatecna moznost ze by spravy zustavaly i na webu pry uz ted taky nejde...
tak ještě jinak... kdybych založil schránku na gmailu, přidal tam účet @sendme.cz bude to komunikovat jako sendme.cz
příklad. Novák mi pošle na @sendme.cz email, já se přihlásím do gmailu... odpovím mu přes gmail ale novákovi přijde odpověd s hlavičkou @sendme.cz... toho chci docílit
edit. si tady připadám jak debil, ale už sem našel to zachování zpráv na serveru, není to jak sem se domníval na webu ale v klientovi, už mi mejly chodí i na web, tedy snad vyřešeno... admin to může smazat, pokud by se nerozjela diskuze
Lenovo X220 - Core i5 2520M, 12.5" IPS LED, 8GB RAM, SSD Intel 120 GB, 320 GB HDD
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“