ja sem to pochopil jen me nenapada duvod proc by si to delal. jestli si to vyrabis tak si to muzes vyrobit do polohy horizontalni. jako dalsi vec me zarazi ze to asi bude napojeno na monitor. to ho budes pokazde v te skrince napojovat ? nevim je to docela zvlastni. myslim ze ta poloha by vadit nemela ale kdo vi...
V horizontalni poloze by se mi to neveslo do diry ve stole (misto pro pc skrin)
jelikoz notebook nema na vystupu VGA ani srouby tak chci udelat docvakavaci mechanizmus tj. notebook zajede do diry a sam se zapoji do monitoru
celou tou konstrukci si chci proste zprijemnit pouzivani notebooku doma u stolu (aby neprekazely kabely a podobne - vse bude reseno jako by tam byl desktop )
Tak DVD-rom by s tym problem nemal mat. Ale aj tak sa cudujem ze to tam davas. Aky velky bude ten monitor na stole? Zvuk musis tiez dako napojit a to docvakovat asi uz nepojde. A to aby si si kupil aj bezdratovu klavesnicu a mouse. Potom by to mohlo byt celkom fajn. Teda aspon co sa miesta na stole tyka-ziadne kable len monitor.
tak monitor mam 19" a klavesnici a mys asi budu zapojovat i zvuk . (koneckoncu kdybych to daval na stul tak bych to taky musel zapojovat)
Ta chvilka me nezabije a hlavne ze na stole bude poradek
no nevim. tak si kupte dokovaci stanici ne ? k VBI teda asi neni ale tata ji ma a je to fajn. prijde do prace strci to do toho a hned ma vsechno funkcni. tiskarny, mys, klavka, dalsi usb zarizeni... nj ale to by VBI museli neco udelat...
jinak, kdyz si poridite normalni pocitac a date k nemu bezdrat mys a klavesnici tak budete mit na stole preci uplne stejne prazdno ne ? je to vase vec ale me to pripada jako nesmysl...
Joee píše:tak bohuzel sem to uz taky nestih a sasi FL90 na intelu dosly a musim pockat par tydnu
Hmm doufam za na notebooknamiru jetse jsou obednaval jsem v nedeli a vcera mi volali ze to tenhle tejden pride nechce se mi cekat jeste nakej ten mesic
nnevimm píše:Hmm doufam za na notebooknamiru jetse jsou obednaval jsem v nedeli a vcera mi volali ze to tenhle tejden pride nechce se mi cekat jeste nakej ten mesic
Taky doufám... Já objednával už minulé uterý a dnes volali, že se čekalo na HDD a pokud objednávka platí, tak jí odešle na montáž. A přijít to tedy má ještě tento týden.