Max 17k, každodenní nošení, hry, škola

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Layo

Max 17k, každodenní nošení, hry, škola

Příspěvekod Layo » 10 čer 2012 14:53

Zdravím, hledám notebook do školy a tak. Nemá nahradit stolní pc, měl by to být 15.6' ale není podmínka. Také by neměl být příliš těžký a ani hlučnost letadla není vítána.

Měl by zvládnout Diablo 3 a Battlefield 3, náročnější hry hrát nehodlám, stačí mi nejmenší detaily. Také by měl něco vydržet, k notebooku se chovám opatrně, ale nehody se stávají.
Vybral jsem si MSI, ale kvůli absenci servisu v ČR jsem ho zavrhl.
Skončil jsem u Lenova G770 / Y570, ale lenovo mi bylo nedoporučeno.

Doporučili mi HP kvuli pevné konstrukci, takže jsem to viděl na tenhle http://www.czc.cz/hp-probook-4530s/102487/produkt

Jak je to s tím Lenovem? Jsou to kvalitní notebooky?

Díky

milanek
píše často

Příspěvekod milanek » 10 čer 2012 15:09

tak za me co sjem ted procetl hoodne recenzi pac taky vybiram ntb tak doporucuju lenovo...v 95 % vsude tuto znacku chvali a s ntb vetsi problemy nikdo nema....
naopak o HP se ted moc pekne nepise...ale nevim osobni zkusenost nemam jen rikam co jsem cetl...

a jinak Y570 s i5 se ted da sehnat i za dobru cenu pac bude Y580 myslim ze na ty hry je to dobra volba...
jinak je tma jeste i Z570 popr nova Z580
zalezi aj kolik jsi ochotny dat....a zalezi jak moc spechas...pres leto by jeste neco mohlo vyjit ted toho moc neni..podle toho co jsem sam vybiral ntb do 17 k tak jen asus n55 kde je ta klavesnice strasna pak to lenovo a jinak acery ktere jsou vylozene na hry no ale o aceru ma kazdy jine mineni takze je tezke jim verit...
ale jnak ja si ymslim ze ano lenovo je dobra znacka

Layo

Příspěvekod Layo » 10 čer 2012 15:16

Já bych taky radši to lenovo, ale zase kamarád měl lenovo 2 měsíce, nosil ho v báglu a začal mu tam vrzat větrák a 2 týdny než to reklamovali.

Azzamat1

Příspěvekod Azzamat1 » 10 čer 2012 15:26

Pry Battlefield 3, nic narocneho :lol: Prave tahle hra je jedna z tech nejnarocnejsich, protoze nabizi nejdokonalejsi grafiku v soucasnosti. Ty probooky jsou dosti hlucne, grafika je na hry taktez mizerna, s timhle rozpoctem bych sel do Aceru, bud radu V3, nebo jestli chces casteji prenaset, tak radeji M3, ma sice horsi procesor, ale vetsi vydrz, je lehci, tensi, pevnejsi, design se u M3 taktez povedl. Jeste se daji sehnat posledni kusy Lenova Y570 za nejakych 16K, ale treba v porovnai s M3 nabizi horsi grafiku a na denni tahani taktez neni vubec vhodnej.
http://www.czc.cz/ultrabook-acer-aspire ... 47/produkt
http://www.alza.cz/acer-aspire-v3-571g- ... 332996.htm
Jo a ktery chytrak ti rekl, ze je Lenovo spatna znacka? Neni to vubec pravda, nabizeji velice dobre stoje v pomeru cena/vykon, at uz multimedialni, nebo ty pracovni.

Layo

Příspěvekod Layo » 10 čer 2012 16:16

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 10 čer 2012 16:26

Slušný NTB.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Zpět na „Jaký vybrat notebook“