Prosím o radu.
Po úpravě videoklipu staženého z kamery ve Windows movie maker chci tento klip /.avi/ publikovat na DVD .Klip načtu do DVD makeru,ale po přechodu k vytvoření menu klipu,mi program přestane pracovat.
Začalo to dělat až teď v poslední době.Ntb Xi1554 s ViHP 3 měsíce používán.
WINDOWS DVD Maker - padání
WINDOWS DVD Maker - padání
Amilo Xi1554,T7200,2x1024kB RAM,X1900,2x160GB HDD,ViHP
To je přesně jako na mém ntb.Příčinu asi nikdo nezjistí.Tím reinstalem jsi mě
moc nepotěšil.Zřejmě se mu asi nevyhnu.Prosím Tě,pokud budeš mít čas,popiš mi co jsi vše zálohoval a postup .Ještě jsem to nedělal,ale jak vidím tak mne to v budoucnu asi nemine.
Předem díky.
moc nepotěšil.Zřejmě se mu asi nevyhnu.Prosím Tě,pokud budeš mít čas,popiš mi co jsi vše zálohoval a postup .Ještě jsem to nedělal,ale jak vidím tak mne to v budoucnu asi nemine.
Předem díky.
To Michal: soft co jsi tu popsal neni FREE, nekteri lidi s tim maji problemy, aleto jen tak bokem.
To autor: Ze systemu jsem nic nezalohoval, zformatuj disky, rozdel podle sebe, nainstaluj Visty, ovladace radsi spoustej rucne, nemel jsem sebemensi problem, preinstalovano uz 3x, ted uz je vse OK a doufam, ze na dlouho:) GL
To autor: Ze systemu jsem nic nezalohoval, zformatuj disky, rozdel podle sebe, nainstaluj Visty, ovladace radsi spoustej rucne, nemel jsem sebemensi problem, preinstalovano uz 3x, ted uz je vse OK a doufam, ze na dlouho:) GL
to Michal: Tak jsi mě zviklal,že se na Movie Maker vy**** a uvažuju o koupi
Pinnacle Studio 11.Doufám,že je to dobrá volba.Pokud má někdo zkušenost s
Pinn.St.11 a WViHP ať se o ně podělí.Nerad bych měl zase problémy,navíc ještě za prachy.Díky J.
Pinnacle Studio 11.Doufám,že je to dobrá volba.Pokud má někdo zkušenost s
Pinn.St.11 a WViHP ať se o ně podělí.Nerad bych měl zase problémy,navíc ještě za prachy.Díky J.
Dejte prosím vědět, jak Pinacle 11 funguje ve Vistách.Mně ty Win programy také vypekly, neudělal jsem s nimi žádné video, spadly tak jak popisujete.Po reinstalaci jsem již neměl udvahu to zkusit.Na stolní PC používám Pinacle 9 bez problémů. Po tomneúspšěchu s MM a DVD Makeremjsem vyzkoušel kde co a pak už nefungovaltéměř žádnýz programú na zpracování videa.Neradbych vyhodil cca 1800 do vzduchu.
Pa1538.
Pa1538.
Já jsem krátce po zakoupení ntb naistaloval pouze Vista Codek pack.Několik filmů jsem ůspěšně udělal a pak začal DVD Maker bez příčiny padat.Jakmile budu mít PS11 tak dám vědět jak to maká.V různých "Fórech" jsem o něm četl docela rozporuplné reakce.
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“