Příspěvekod martas._ » 15 srp 2007 09:25
Filippo píše:Napada me... resili se tady brasny na toto sasi?? Nerad bych hledal zbytecne a zrovna po nejake koukam, nebo spise po pouzdru, no a zvlast u max. vysky jak tu nekdo psal, ze vzadu az 44mm, to o 1cm nevychazi.. U takhle maleho rozmeru to asi nebude v toleranci, ze??
Je to jedna ctvrtina vicemene.. Nebo mam se temi 44mm vubec ridit?? V detailech FL90 pisi 35.2mm, porad moc, ale uz o dve desetiny milimetru.... to zkousnu..
Jinak se mi zamlouvaji pouzdra od CaseLogic napr SPS15, bohuzel tomuto sasi podle udaju co jsem nasel "nejsou" a to ani ve velikosti pro 17".. Dicota PerfectSkin uz je na tom co se tyce rozmeru lepe, ne vsak tak designove (podle me)..
Ja sem si k FL90 nakonec po dlouhém odhodlávání koupil pouzdro CaseLogic SNS15K o kterém sice prodejce tvrdil, že se tam můj notebook nevejde, pravě kvuli vyšce, ale vejde se tam a ještě kousiček místa zbyde, neni to uplně natěsno.
Compal FL90 (Intel Core 2 Duo 2 GHz, 2 GB RAM 667 MHz, GF 8600 GT 256 MB, Seagate 120 GB 7200 rpm NCQ, Wi-Fi-4965 A/B/G/Draft-N, BlueTooth, Windows Vista home premium, pokusy s Mandriva Linuxem)