Notebook s integrovanou grafikou
To ja si koupil cistici soupravu za 200,-
dneska sem utiral prach, rozmazlou musku a malinkou mastnou kapku od kurete, ktera mi tam buh vi jak dostrikla az z talire
a je zase pohodicka cistouckej
Myslim, ze je jedno co si vyberes, protoze ty leskly nejsou zas tak hrozny, pokud s tim fakt nesedis proti slunci, ale to by ani ten matnej nebyl viditelnej. Samozrejme jsou leskly, leskly a jeste leskly. Kdyz sem byl v Electroworldu a 10notesu stalo vedle sebe v rade tak sem prochazel kolem a na kazdej displej koukal z boku z cca 60°, a nektere odrazely okolni prostredi vic a nektere min. Ale i tak to neni nic prisernyho a jestli chces jit do Dellu, tak myslim ze oni tam cpat nejaky zrcadlo nebudou, verim ze urcite maj lepsi kousky nez nejake Acery, Packard Belly apod. co sem tam mel moznost videt

Myslim, ze je jedno co si vyberes, protoze ty leskly nejsou zas tak hrozny, pokud s tim fakt nesedis proti slunci, ale to by ani ten matnej nebyl viditelnej. Samozrejme jsou leskly, leskly a jeste leskly. Kdyz sem byl v Electroworldu a 10notesu stalo vedle sebe v rade tak sem prochazel kolem a na kazdej displej koukal z boku z cca 60°, a nektere odrazely okolni prostredi vic a nektere min. Ale i tak to neni nic prisernyho a jestli chces jit do Dellu, tak myslim ze oni tam cpat nejaky zrcadlo nebudou, verim ze urcite maj lepsi kousky nez nejake Acery, Packard Belly apod. co sem tam mel moznost videt
Jak sama rikas, doma si zatahnes a na predasce? tak je sice dost svetla ale neni od ceho se to moc odrazet ne? nebo aspon v nasich poslucharnach skoro bez oken.. rekl bych, ze pokdu si tim neplanujes pracovat venku, nebo tak, ze budes mit za sebou okno, tak bych bral leskly..
Forget the past, the future is now, the present`s gone..
Tak já si asi přece jen ten lesklý vezmu, ještě ale popřemýšlím
Ještě mi řekněte jakou mám vzít RAMku:
1024MB 553MHz
nebo
1024MB 667 MHz
- nevím jaký je v tom rozdíl..
A asi bude stačit 6článková baterka, že jo?..nevím teda jaký velký rozdíl mezi 6 a 9ti článkovou je, ale 6článková bude dostačující ne? Zdá se mi, že 9článková by už pro mě byla zbytečně moc..
Ještě mi řekněte jakou mám vzít RAMku:
1024MB 553MHz
nebo
1024MB 667 MHz
- nevím jaký je v tom rozdíl..
A asi bude stačit 6článková baterka, že jo?..nevím teda jaký velký rozdíl mezi 6 a 9ti článkovou je, ale 6článková bude dostačující ne? Zdá se mi, že 9článková by už pro mě byla zbytečně moc..
-
- Moderátor
Jelikoz v dnesni dobe ti daji do 6400 uz jen procak s 533FSB tak staci RAM 533Mhz..ale jsou za stejnou cenu tak vem 677 (treba je jednou budes prodavat).
Co jsem ruzne cetl tak pri praci jako psani ve wordu, surfovani pres wifi atp pri tom snizenej kontrast displ. tak 6clankova by mela vydrzet tak 4 hodky 9 clankova pak i pres 6 hodin... JA beru 9clankovou.. priplatek tam je minimalni.. a vydrz je pro me dulezita...
Co jsem ruzne cetl tak pri praci jako psani ve wordu, surfovani pres wifi atp pri tom snizenej kontrast displ. tak 6clankova by mela vydrzet tak 4 hodky 9 clankova pak i pres 6 hodin... JA beru 9clankovou.. priplatek tam je minimalni.. a vydrz je pro me dulezita...
Forget the past, the future is now, the present`s gone..
Tak to vypadá, že budu moct brzo objednávat:-)
Tak konečná sestava bude vypadat asi takto:
Originální Windows® XP Home
Procesor Core 2 Duo T5300 (1.73GHz, 533MHz)
Širokoúhlý displej 15.4" WXGA (1280x800) - beru lesklý
512MB 533MHz DDR2 (1x512) - zvýšeno na 1024MB 667 MHz
Hard disk 80GB (5.400rpm) - navýšeno na 120 GB
8xDVD+/-RW mechanika
Grafická karta Intel Media 950 (až 256MB sdílené paměti)
Wireless karta Dell 1390 802.11b/g
Bluetooth karta
Servis 2 roky NBD
Webová kamera Logitech QuickCam
+ devítičlánková baterka
A místo XP Home si asi vezmu Vista Home...je to za stejnou cenu a přijde mi jako naprostá blbost brát si XP Home, když už k nim jedno originální CD doma mám..Nejsem tedy přívržencem Vist, ale teď si tam budu moct místo nich přinejhorším hodit XP..a Visty se pak můžou hodit v budoucnu..
Tak doufám, že nedělám chybu a snad se takový NB za ty peníze vyplatí..celkově mě to vyjde asi na 27 200Kč, což pro mě není zrovna málo...[/b]
Tak konečná sestava bude vypadat asi takto:
Originální Windows® XP Home
Procesor Core 2 Duo T5300 (1.73GHz, 533MHz)
Širokoúhlý displej 15.4" WXGA (1280x800) - beru lesklý
512MB 533MHz DDR2 (1x512) - zvýšeno na 1024MB 667 MHz
Hard disk 80GB (5.400rpm) - navýšeno na 120 GB
8xDVD+/-RW mechanika
Grafická karta Intel Media 950 (až 256MB sdílené paměti)
Wireless karta Dell 1390 802.11b/g
Bluetooth karta
Servis 2 roky NBD
Webová kamera Logitech QuickCam
+ devítičlánková baterka
A místo XP Home si asi vezmu Vista Home...je to za stejnou cenu a přijde mi jako naprostá blbost brát si XP Home, když už k nim jedno originální CD doma mám..Nejsem tedy přívržencem Vist, ale teď si tam budu moct místo nich přinejhorším hodit XP..a Visty se pak můžou hodit v budoucnu..
Tak doufám, že nedělám chybu a snad se takový NB za ty peníze vyplatí..celkově mě to vyjde asi na 27 200Kč, což pro mě není zrovna málo...[/b]
Zpět na „Jaký vybrat notebook“