Toshiba Satellite M70

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
majki

Příspěvekod majki » 28 srp 2006 15:12

Krevety píše:3 mesice, chovam se k nemu slusne a nic neprasklo, samozrejme ze pokud to chytnes za roh a zvedas to jako neskutecnou paku, tak to vrze :)

OK, myslel jsem, ze mas dyl :). Kamos ma dva roky a ... no, snad se poucili a uz na tom sasi zapracovali 8) (podle recenzi atd. asi jo 8) )

Krevety
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Krevety » 28 srp 2006 19:51

no dyl to snad ani moc neslo, vzhledem k tomu ze je to core duo :wink:
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

majki

Příspěvekod majki » 28 srp 2006 20:09

Takhle jsem to zase nestudoval tu tvou Toshibu, jsem na to linej si to vyhledavat :lol:

macutak
občas něco napíše

Příspěvekod macutak » 29 srp 2006 10:03

el-codeas píše:Toshiba M70-340
Rozhoduji se jaký notebook, a právě toshiba je jedna z variant.

Jaká je reálná velikost disku? - (něco zabírá i recovery Windows svoji part.)

Výdrž běžně kolem 4h ?

Další kandidát je tento FS Amilo v2085 http://www.alza.cz/notebook-fujitsu-siemens-amilo-pro-v2085-d64920.htm
+1gb ram (u toshiby bych dokoupil 512)
+ 80gb
+ výdrž "až" 5h

Výkon v notebooku jsem už zavrhnul (moc velká cena + malá vydrž + musel bych mít dobrou grafiku + rychlej disk, atd),
Budu ho mít do školy...

Tak to já řeším úplně ten samý probléma mám přesně vyhlídnutý stejný notebooky :lol: :lol: :lol: :lol: ....
Toshiba je vzhledově daleko hezčí, ale jak už tu byklo řečeno - FS je papírově lepší. jinak co se týče značek, tak by to mělo být podobné :wink: ... je to takový zlatý průměr - né nejlepší (ThinkPad) a ani nejhorší (ACER) :lol: :lol:

majki

Příspěvekod majki » 29 srp 2006 11:55

macutak píše:je to takový zlatý průměr - né nejlepší (ThinkPad) a ani nejhorší (ACER) :lol: :lol:

Yeaaaaaah, that's right :twisted:

el-codeas
občas něco napíše

Příspěvekod el-codeas » 29 srp 2006 12:48

macutak píše:
Tak to já řeším úplně ten samý probléma mám přesně vyhlídnutý stejný notebooky

Vyhrává Toshiba
+ 512 ramku dokokupim
- disk 60GB preziju (za rok budou s kolmym zapisem a koupim mnohem vetsi) + docasne vyresim ext. HDD
+ toshibu jsem už viděl v realu (electroworld praha - zličin za 28000,-)

jinak dalsi radu od jedho uzivatele

Kód: Vybrat vše

FSC 2085 si nekupuj. ma divnou klavensici, dost casto zlobi, servis ncimoc

majki

Příspěvekod majki » 29 srp 2006 12:51

Pokud ma divnou klavesnici, tak pak ji maji tedy divnou i thinkpady (jsou totozne).

Casto zlobi...a cimpak? Ja nic nespozoroval.

Servis FSC nic moc? Ja teda zatim posilal jen dotaz na par dilu a odpoved byla behem dvou tri hodin, coz treba u IBM nebo Asusu jsem jeste nezazil...

Ono koneckoncu zalezi taky kus od kusu :).
Treba k TP T41, ve firme jich mame cca. 40, z toho dva uz byly v servise za ty tri roky asi 5x, ale takovych 25kousku jeste servis nevidelo. A v neposledni rade, pan uzivatel je dulezita komponenta notebooku :lol:
Naposledy upravil(a) majki dne 29 srp 2006 12:54, celkem upraveno 1 x.

el-codeas
občas něco napíše

Příspěvekod el-codeas » 29 srp 2006 12:53

majki píše:Pokud ma divnou klavesnici, tak pak ji maji tedy divnou i thinkpady (jsou totozne).

Casto zlobi...a cimpak? Ja nic nespozoroval.

Servis FSC nic moc? Ja teda zatim posilal jen dotaz na par dilu a odpoved byla behem dvou tri hodin, coz treba u IBM nebo Asusu jsem jeste nezazil...

Jsou to nebojektivní názory, stejně tak že Acery jsou nekvalitní, ale musim hledat důvody abych se dokázal rozhodnout :(

majki

Příspěvekod majki » 29 srp 2006 12:56

Pomuzu ti, ju? FSC ma skvely pomer vykon/cena. Pokud ale jses ochoten trosku zainvestovat, tak si vem Toshibu. ten design je fakt skvely (i kdyz do VAIO to ma daleko :D ), ale proste ta Toshiba vypada opravdu skvele. A jak rikam, pokud zapracovali na sasi (coz urcite ano), tak nevidim nikde problem 8)

//Krevety: nepouzivej citace, kdyz reagujes na predchozi prispevek a dvojite citace uz vubec ne, diky.

macutak
občas něco napíše

Příspěvekod macutak » 30 srp 2006 13:15

Taky se mi líbí více ta Toshiba :lol: - na netu jsem ji našel za necelých 21200,- :lol: , což je asi nejnižší cena, kterou jsem zatím našel ...

el-codeas
občas něco napíše

Příspěvekod el-codeas » 30 srp 2006 13:18

macutak píše:Taky se mi líbí více ta Toshiba :lol: - na netu jsem ji našel za necelých 21200,- :lol: , což je asi nejnižší cena, kterou jsem zatím našel ...

s daní?? a kde ???

Ja včera viděl naživo FSC v2065 .....
Není špatný, na první pohled vypadá pěkně (černé provedení, bílá klávesnice) když jsem ale prohližel delší dobu a zblízka už se mi tolik nelíbila :( (možnost vidět v Praze v OD Kotva, v 3.patře)

//edit :arrow:
tak jsem ji našel za 20 746.00 Kč

macutak
občas něco napíše

Příspěvekod macutak » 30 srp 2006 15:06

na www.it.cz :wink: :lol: ... psal jsem jim dotázek, jestli ho mají na skladu a říkali, že ho mají na hlavním skladu, což znamená, že u nich může být do dalšího dne a poštou bo PPL-kem je doma do 2-3 dnů (samozřejmě pracovních) :wink: :lol: ... a za upgrade RAMky na 1GB chtějí 1167,- bez DPH (cca 1400,- s DPHčkem) :wink: :lol: :lol:
BTW: Odpověď po e-mailu přišla ještě tentýž den (cca do 6 hodin od napsání)
Pobočku mají myslím že v Praze a v Hradci Králové

No, tak snad mi tu Toshibu nevykoupíte :lol: :lol: :lol: ... budu ji pravděpodobně objednávat příští týden :D (Toshiba vyhrála nad Fujitsu Siemens, i když ještě mám týden na rozmyšlenou). Ještě mu oponuje FS V2065, 1GB RAMka (oproti 512MB), 80GB disk (oproti 60GB), 4xUSB (oproti 3XUSB), zbytek stejný za 22,5 tis. s DPH na stránkách http://interlink.tsbohemia.cz/ ale zde se mi opravdu moc nelíbí ten vzhled :cry:

macutak
občas něco napíše

Příspěvekod macutak » 30 srp 2006 15:07

el-codeas píše: ...
//edit :arrow:
tak jsem ji našel za 20 746.00 Kč

A teď se ptám já kde :?: :lol: :lol: :lol:

el-codeas
občas něco napíše

Příspěvekod el-codeas » 30 srp 2006 15:38

macutak píše: ..kde...

našel jsem to zde http://www.levnejitonejde.cz/frontoff/?d=685110 tedy za 20 746,- Kč.
Těchto e-shopů je hodně :( a jejich duvera (reklamace, dodavka, kvalita) je u mě nízka, tak nakonec to koupim v nějaký osvědčení firmě (alzasoft, czechcomputer, pcexpert)
nebo tam jako ty, jelikož doma "montovat" ramky se mi moc nechce

jinak Toshiba vs. FS
- 20gb rozdil neni moc - za rok dokoupim lepsi s tim kolmym zapisem
- 512 ramku dokoupim
- o 1usb neva, stejně mám v planu koupit usb hub
DESIGN se moc vyměnit neda ;)

majki

Příspěvekod majki » 30 srp 2006 17:20

Docela me stve, ze ctyri mesice zpatky nebyl takovy vyber a hlavne takove ceny :cry:

Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“