Problém s přihlášením po obnovrní systému

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
stzdrha
občas něco napíše

Problém s přihlášením po obnovrní systému

Příspěvekod stzdrha » 02 črc 2012 21:11

Dobrý den.Mám takový problém.Ale předtímto chvilka vyprávění,jak sem se k němu dostal.

Jeden den jsem vypínal svuj PC Acer Aspire 6935G vypnul jako ho vypínám vždy a po zapnutí chtěl bootovat disk.Zkusil sem tam nahrát zálohu z mých CD.To se mi povedlo (možná) průběh nahrávání vypadal a probýhal normálně.
Po zkončení nahrávání zálohy vyžadován restart,který sem udelal.PC se mi nerozběhl.Přelezl první stránku kde se daslo kliknout na F2 pro setup a poté disk začal sice pracovat,ale jen pravidelně cvaká,svítí nepřetržitě.A ani po půl hodině z žádným výsledkem.
Takže sem zkusil druhou možnost abych se kouknul pod F2 na Setup.Ale tam sem narazil na větší problém.Nevim jak a nikdy sem ho tam neviděl a sám si nejsem vědomý,že sem někde něco podobnýho dělal, Mám tam heslo.A samozřejmě nevím jaké.

Prosim.

1.) Je nějaká možnost toto heslo systému nějak obejít u PC Acer Aspire 6935G (Do PC nemohu a nikdy to po mně toto heslo nechtělo)
2.)Proč mi nenaběhne záloha,pokud sem disk formátoval a nahrál novou zálohu,kterou sem udělal bezprostředně po zakoupení PC

Předem děkuji za nějakou odpověď.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » 09 črc 2012 23:29

hslo v BIOSu neobejdes ... zkusil si obnoveni ze zalohy delat znovu?

Zpět na „notebooky Acer“