Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
chtěl bych radu ohledně výběru notebooku. Cenový limit je 12 tisíc. Přenášení asi každej den. Nejlip vysoká výdrž baterie, aspoň průměrný herní výkon (něco jako css, lol, wow, atd.). Nejlíp nějaka 14ka nebo 13ka. Kvůli přenostnosti. Sem tam nejaky Photoshop, wordy.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Lacné notebooky s dedikovanou grafikou sú všeobecne náchylné k častejším poruchám bez ohľadu na výrobcu. Pokiaľ chceš mať čo najlepšie spracovanie s dostačujúcim výkonom pre vypísané hry tak ber radšej ProBook od HP.
buben82 píše:r4in: Dekuju, neco takoveho jsem chtel slyset Btw slysel jsem ze Acer je dost poruchovej, co je na tom pravdy?
Že by byl sám o sobě defektní, to určitě ne, jen prostě nepočítej, že ti při častějším přenášením vydrží nějak extra dlouho. V tomto ohledu je asi nejlepší ten Probook, dá se k němu poměrně levně dokoupit prodloužení záruky a pokud HP něco nezměnilo v podmínkách, tak se dá takhle teoreticky prodlužovat do nekončena.
ZDravím, já si před 2 měsíci kupoval notas HP a jsem s tím naprosto spokojenej. Mám 15 a šlape jako hodinky. Stál mě 11500 a ještě jsem měl slevu. Byl jsem úplně happy.. Můžu vám doporučit jeden poptávkový systém. Mám s tím doela dobrou zkušenost.. Zrovna s tímhle: [odkaz odstraněn]