CX500DX co to může být?
-
- občas něco napíše
CX500DX co to může být?
dobrý den,
Nevěděl by někdo, co by to mohlo být? Při startu notebook šíleně vrčí, jakoby brní, když ho pak vypnu do spánku a znovu zapnu, tak už jde relativně potichu - pořád, tedy není to tak hrozné a nevnímám to.
Zkoušela jsem ho vyčistit, ventilátor byl dost zaprášený, ale nic moc se nezměnilo.
Když vidím, jak je to se servisem MSI, myslím že do něj už příště nepůjdu, i když jinak šlape úplně skvěle. Mrzí mě to, ale nechce se mi ho posílat až někam do Polska
Nevěděl by někdo, co by to mohlo být? Při startu notebook šíleně vrčí, jakoby brní, když ho pak vypnu do spánku a znovu zapnu, tak už jde relativně potichu - pořád, tedy není to tak hrozné a nevnímám to.
Zkoušela jsem ho vyčistit, ventilátor byl dost zaprášený, ale nic moc se nezměnilo.
Když vidím, jak je to se servisem MSI, myslím že do něj už příště nepůjdu, i když jinak šlape úplně skvěle. Mrzí mě to, ale nechce se mi ho posílat až někam do Polska
-
- občas něco napíše
kasper píše:to muže byt spousta věci ,ale tipuji to na ložiska ve ventilátoru jak dlouho ten notebook máte ?
Bohužel zatím jen rok a půl:-( Pokud nebude oprava drahá, tak si ji raději zaplatím, než ho posílat před půl Evropy, protože to se s ním určitě můžu rozloučit. Pokud by to byla ta ložiska... nevíte, jak se pohybuje cena opravy?
Moc děkuji za info:-)
Souhlas, taky bych poslal na reklamaci, pokud je to v záruce, proč toho nevyužít. A že je servis v Polsku přece nevadí, servisují se tam kusy pro Německo a další kraje, takže bych se toho nebál. Má to tak i Lenovo a tuším jiné značky. Notebook ti zadarmo odvezou, opraví, dovezou, takže ani nebudeš tušit, kde se to opravovalo. Jen bych si to asi zazálohoval.
-
- občas něco napíše
kasper píše:mí to tak Lenovo u řády IdeaPad acer u nás děla servis pro půlku Evropy msi postavilo centrum pro Polsko Slovensko Česko Německo a Rakousko
pošli to tam do 11 dnu je zpět
Díky moc za rady, já ho tam tedy pošlu, zálohuju naštěstí průběžně pořád, takže z tohodle strach nemám (vlastně by mi ani nevadilo, kdyby mi ho vrátili v továrním nastavení ) ... ještě taková fakt hloupá otázka, nikam jsem ještě notebook neposílala, jak bych ho měla zabalit, musí být origoš krabice, zdroj atd...?
-
- občas něco napíše
posláno... čekám
Katarina78 píše:kasper píše:mí to tak Lenovo u řády IdeaPad acer u nás děla servis pro půlku Evropy msi postavilo centrum pro Polsko Slovensko Česko Německo a Rakousko
pošli to tam do 11 dnu je zpět
Díky moc za rady, já ho tam tedy pošlu, zálohuju naštěstí průběžně pořád, takže z tohodle strach nemám (vlastně by mi ani nevadilo, kdyby mi ho vrátili v továrním nastavení ) ... ještě taková fakt hloupá otázka, nikam jsem ještě notebook neposílala, jak bych ho měla zabalit, musí být origoš krabice, zdroj atd...?
Notebook poslaný, jsou to čtyři týdny, odezva žádná, snad jen potvrzení o tom, že ho převzali do reklamace, před čtyřmi týdny. Teď se o něj začnu přetahovat, to je přesně ten důvod proč jsem ho nechtěla posílat do reklamace a bála se toho. Nj, někdo má holt smůlu, i tak všem děkuju:-)