tydyt píše:hoši tak jestli chcete nakupovat tak kupujte ze slovenska:)...treba..................https://akcia.predajpc.com/?Mode=Sti&Sti ... 2.....kdyz si to slozite mate to same co tady levnejsi nejmene o 10000.....procesor C2D T700 2.23Ghz....ram 4096...grafika NVGF 8600M GT...no zkuste na to mrknout ja myslim ze to stoji za to
Hele a precetl sis to dobre? Vzhledem k tomu ze to je jen sasi tak ta cena je uplne normalni. Potrebne dokupit:
-procesor
-pamet
-pevny disk
Premyslim, jestli koupit starou { limited edition ] verzi FL90tky kvuli rozliseni . .nebo si pockat na noou .. rozliseni 1400xXXX { predpokladam, ze to je nativni rozliseni, ktere pokud zmensim obraz se rozostri - coz je bohuzel "nepripustne" ] . . mi brutalne nevyovuje .. doted jsem delal grafiku na vaiu s 1024x768 a byl jsem naprosto spokojen .. tohle by me znicilo oci .. ale vadi mi zadni CNP { imho nevkus } .. proto se chci zeptat lidi tady co uz ho maj doma .. myslite, ze by se ten CNP panel dal nejak elegantne sundat, aby nebylo videt, ze tam kdysi bylo neco takoeho? diky moc
lidicky taky uvazuju ze bych si poridil ten FL90 ale este by me zajimalo jestli ma nejaky vliv na dobu jakou to vydrzi jestli si tam dam disk s 5400ot. anebo 7200. Jestli to nema zadny vliv na výdrz tak je 7200ot jasny ale zas na druhou stranu bych uvítal aby to vydrzelo co nejdil
a tez nevite nahodou nekdo kdy my mel vyjit ten novy typ toho FL90? nekde jsem tu cetl ze by mel mit rozliseni 1440*xxxx
Naposledy upravil(a) jolinarcz dne 15 srp 2007 21:51, celkem upraveno 1 x.
tydyt píše:hoši tak jestli chcete nakupovat tak kupujte ze slovenska:)...treba..................https://akcia.predajpc.com/?Mode=Sti&Sti ... 2.....kdyz si to slozite mate to same co tady levnejsi nejmene o 10000.....procesor C2D T700 2.23Ghz....ram 4096...grafika NVGF 8600M GT...no zkuste na to mrknout ja myslim ze to stoji za to
Hele a precetl sis to dobre? Vzhledem k tomu ze to je jen sasi tak ta cena je uplne normalni. Potrebne dokupit: -procesor -pamet -pevny disk
ale hosanku to je ve slovenskych korunach:P...takze na ceske to vychazi to sasi asi na 11 000 a celkove kolem 20000 tisic takze asi ty neumis cist ze je to sk stranka:)
nevim jestli to tu uz bylo receno, ale jak dlouho vydrzi u tohoto notebooku baterka pri klasicke praci - tj pri psani v nejakem textovem editoru popripade prace v nejakem grafickem programu (Photoshop) ?
Tak já si pohrál s RM clock a podtaktoval procák a ubral napájení. S tím že jsem měl jas monitoru na max. zapnutou wifinu s netem tak mi vydržel 1:55. Tipuju, že bez wifiny s prací ve wordu a s menším jasem bys přes 2hod vytáh v klidu. Jinak jsem ho podtaktoval i na AC a je na něm pár stupnů míň takže větrák už nezapíná vůbec
Dave21 píše:Tak já si pohrál s RM clock a podtaktoval procák a ubral napájení. S tím že jsem měl jas monitoru na max. zapnutou wifinu s netem tak mi vydržel 1:55. Tipuju, že bez wifiny s prací ve wordu a s menším jasem bys přes 2hod vytáh v klidu. Jinak jsem ho podtaktoval i na AC a je na něm pár stupnů míň takže větrák už nezapíná vůbec