Lenovo Y580
msata SSD
Sranki - myslis msata SSD aby si v notebooku mal aj HDD a SSD? To nie je vobec ziaden problem, aj pre neskuseneho cloveka je montaz zalezitost 10min - odsrobujes spodny kryt, vysrobujes jeden srob, vlozis msata disk a zasrobujes naspat ten srob + das spat kryt. Zaruka samozrejme zostava.
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
roman2277 píše:Ta teplota HDD je šílená.
Ja http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=54122 resil teplotu HDD pred necelymi sesti lety u FSC V3205, bez zateze nad 50, pri zatezi 58. Po roce jsem ten originalni 80GB Seagate prodal, koupil jednoplotnovy 160GB Samsung (dalsi rok jel ten notebook 12h denne) a ten tam funguje doted. To je skoro 5 let pri takovych teplotach.
Takze z me zkusenosti vysoke teploty HDD automaticky neznamenaji, ze jsou vsechny disky v Y580 do roka mrtve I kdyz u toho FSC by mohla byt vyhoda v tom, ze se teplota tolik nemenila, pod 50 neklesla.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Y580
Zdravím,
někde jsem viděl že se píše, když je notebook připojený na nabíječce tak se o hodně sníží výkon, je to pravda? případně potom kolik tak vydrží notebook hodin při plný zátěži nejnovějšíma hrama? ( BF3, MP3, ME3, Skyrim )
Y580
někde jsem viděl že se píše, když je notebook připojený na nabíječce tak se o hodně sníží výkon, je to pravda? případně potom kolik tak vydrží notebook hodin při plný zátěži nejnovějšíma hrama? ( BF3, MP3, ME3, Skyrim )
Y580
lampi1: vykon sa znizi ked ide notebook na baterie. so spustenou hrou, ktora vytazuje cpu aj grafiku tak 1,5 hodiny maximalne. http://www.notebookcheck.net/Lenovo-Ide ... 974.0.html
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Re: Lenovo Y580
Zdravím, taky jsem vlastníkem tohoto notebooku a prozatím jsem opravdu moc spokojený. Jen bych měl malou otázečku, na lenovoblogu testovali GTA 4 na tomto notebooku a jelo jim to celkem slušně, na to jak je to špatně optimalizovaná hra. No prostě jsem to chtěl taky zkusit jak to pošlape, ale když jsem to spustil, nedalo se to hrát, hrozně se to sekalo, i přes to, že jsem měl na výběru zvoleno ''Dynamická grafika Lenovo'' od čeho očekávám tedy největší výkon notebooku. Proto bych se chtěl zeptat, kde se nastavuje primární grafická karta, přijde mi, že to snad pořád jede na tu Intel nebo co. Díky za reakci
ikony hlasitosti
Zdravím, neví někdo jak se zbavit těch hnusnejch ikon, který se objevují např. při zesilování či zeslabování a další FN fičurky. Protože když ve hře zkusím dát zeslabit, tak se to vrátí do WIN a pak už nejde dát fulscreen.... strašně otravná věc. Díky
Re: Lenovo Y580
fabik263 píše:Zdravím, taky jsem vlastníkem tohoto notebooku a prozatím jsem opravdu moc spokojený. Jen bych měl malou otázečku, na lenovoblogu testovali GTA 4 na tomto notebooku a jelo jim to celkem slušně, na to jak je to špatně optimalizovaná hra. No prostě jsem to chtěl taky zkusit jak to pošlape, ale když jsem to spustil, nedalo se to hrát, hrozně se to sekalo, i přes to, že jsem měl na výběru zvoleno ''Dynamická grafika Lenovo'' od čeho očekávám tedy největší výkon notebooku. Proto bych se chtěl zeptat, kde se nastavuje primární grafická karta, přijde mi, že to snad pořád jede na tu Intel nebo co. Díky za reakci
Mel jsi aplikovane patche?
Asus ROG Strix G18
- Chlebovnik
- guru
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“