Toshiba Satellite z930

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Mike.Jt
občas něco napíše

Toshiba Satellite z930

Příspěvekod Mike.Jt » 31 črc 2012 15:48

Zdravím,

rád bych se zeptal, jestli nevíte o nějaké kvalitní stránce, který by nabízela ke koupi Toshiba Satellite z930 (nástupce portege z830, v Evropě zařazen pod sadu sattelite).

Sháněl jsem ho všude možně, ale jinde než na http://www.notebookcenter.cz . Jenže nevím jak moc je ta stránka důvěryhodná.

Rád bych se taky zeptal, jak velké procento clo se připočítává na notebook, když bych ho koupil přímo od Toshiby. Jestli s tím má někdo zkušenosti, rád bych se poučil.
V hlavních českých eshopech mi řekli, že bude dostupný kolem září. Jenže to je tak měsíc a něco. Zatímco Slováci Němci i Rakušané už ho mají k dispozici.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » 31 črc 2012 21:41

odkaz co uvádíš, provozují taky slováci ... možná proto ho už mají ... pokud jen nenabízejí ... jsi si jist, že ho mají skladem? ... to že ho mají v katalogu, neznamená, že ho mají skladem

jak ho chceš koupit přímo od Toshiby?

Mike.Jt
občas něco napíše

Příspěvekod Mike.Jt » 01 srp 2012 21:29

tak jsem se ptal na tom notebook centru, ale skladem to nemaj. Ale jsou prý schopný dodat ten notebook s českou klávesnicí i českou lokalizací. Akorát se mi nějak nezdá ta cena.

Jinak toshiba nabízí svoje vlastní eshopy. Akorát sem zjistil, že US shop to neposílá ven, a na UK shopu není ještě notebook dostupný.

(http://uk.computers.toshiba-europe.com/ ... lse/tab/3/)

Ale na alfacompu mě napsali, že by jim měl dojít poslední týden v srpnu.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » 01 srp 2012 21:50

no ja myslim, ze ani slovaci Ti ho nedodaj driv nez bude v CR (v oficilani CR verzi urcite ne) ...

neveceral
občas něco napíše

Příspěvekod neveceral » 03 zář 2012 09:46

tak z930 je už v nabídce Alzy za 30 000,- Kč, zvažuji koupi v porovnání s z830 od Gigacomputers za cca 22 000,- Kč. To je o 1/3 víc za nový model. Nevíte, jestli je konstrukce u obou úplně stejná, nebo v čem přesně se liší? Díky.

neveceral
občas něco napíše

Příspěvekod neveceral » 11 zář 2012 21:16

tak jsem si již koupil z930 a ventilátor není vůbec slyšet, ale potřeboval bych poradit, jestli nemá Toshiba nějakou utilitu pro zašifrování celého disku. Na mém HP to funguje snadno a rychle. Na Toshibě jsem našel jenom EFS, které spolupracuje s TPM infineon a vždy po spuštěním musím stejně pod windows zadat ručně heslo pro TPM, což je otrava. Díky.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“