Zdravim, vyberam uz dlhsiu dobu notebook pre priatelku.
Vyuzitie: Office, internet, fotky
Poziadavky:
preferuje rozmer 15,6 ( pripadne uprednostni iny ak by vyhovoval ostatnym poziadavkam)
nizka hlucnost
nizka hmotnost
pokial mozno kvalitne spracovanie
cena 700€
ak je to aspon trochu mozne, tak nejaky mierne lepsi displej
V podstate idealny vyber by bol Lenovo Thinkpad Edge, ten vsak uz doma mala a bol pri nom velky problem s pripojenim na internet, kde aj po nakonfigurovani pripojenia internet stale padal. Nemal som nejak cas riesit to a v podstate nemam ani teraz, takze sa Thinkpadu chcem vyhnut, nakolko ju uz urcite nepresvedcim aby ho vzala
Lenovo R500 a R400 tam isli bez problemov.
Do teraz pouziva Asus F3U, ktory ma hadam uz aj 4-5 rokov a ide spolahlivo az na to, ze su panty uplne prasknute a stal sa z neho imobilny pocitac .
Ja som moje Lenovo R400 a R500 kvoli zltym displejom vymenil za HP Probook 4530s, ale ten asi kvoli hlucnosti najskor predam. Takze v podstate vypadava z vyberu aj HP Probook 4530s.
Pri hladani som narazil na tento Acer Aspire TimelineU M3:
http://www.alza.sk/acer-aspire-timeline ... 323694.htm
Avsak ludia ma skor odhovaraju od tejto znacky. Po precitani recenzia prave na notebook.cz ma vsak velmi zaujal.
Tak sa chcem opytat ci su obavy z "nekvality" a predsudky voci znacke acer opodstatnene?
Jedine co mi v tom Acer Aspire TimelineU M3 vadi je dedikovana grafika, ktoru na 100% nevyuzije.
Tak nakoniec otazka: existuje nejaky notebook, ktory splna vyssie spomenute poziadavky a nie je to Thinkpad Edge ani HP Probook 4530s?
13-15,6" do 700€ co najnizsia hmotnost
13-15,6" do 700€ co najnizsia hmotnost
HP Probook 4530s
Zpět na „Jaký vybrat notebook“