Acer Aspire V3-571G spolehlivost a rada
V tom pripade ten Acer s i5, nic vykonnejsiho proste neni. Ovsem kdybych ja mel momentalne 20K, tak bych jeste nejaky ten patek setril a vzal radeji Lenovo Y580. Ale jestli to strasne specha, k tomu je tech 20 litru skutecne maximalni limit, vem ten Acer, v pomeru cena/vykon rozhodne neprohloupis, jedine co me na nem stve, je to rozliseni. Znacky se ale neboj, i kdyby se neco pokazilo, maji velmi dobrej zarucni servis.
tenhle acer http://www.czc.cz/acer-aspire-v3-771g-5 ... 27/produkt má lesklý plasty v oblasty kde se opírají ruce, není to dost otravný?
Kamarade, tady vybiras notebook, ale nepises nic o prenaseni, nebude lepsi stolni PC? Naprosta pitomost je kupovat vykonny notebook na hry a pak ho vubec neprenaset, jeste to pochopim u lidi, kteri nehraji hry a nechteji doma velkou bednu. Tak koupi nejaky malicky thinkpad a k tomu externi monitor. Za 20 tisic budes mit desktopove PC tak 3x vykonnejsi, nez nejaky notebook. K tomu treba IPS monitor, ktery se s notebookovymi panely proste rovnat nemuze. Nedavno jsem si jeden takovy poridil a kdyz nekdy monitor odpojim a pracuji ciste s notebookem, ten rozdil v podani barev je naprosto markantni, bila neni bilou a nejakou polosedou, cerna snad ani neexistuje, naprosty propadak, k tomu to mizerne rozliseni. U PC budes mit i5, ctyrjadro, grafiku GTX 560 a skvely IPS displej. Rozjedes cokoliv na ultra detaily, hry si skutecne vychutnas, tak o tom sakramentsky popremyslej.
Ja te do stolniho PC nenutim, uvedl jsem akorat moznou alternativu. Tvoji otazce nerozumim, co to ma jako znamenat: neni to dost otravny? Bud ti leskle plasty vadi a kupujes si notebook v matnem provedeni, nebo je ti to jedno. Pred koupi si muzes skocit do kamenneho obchodu a tam si ho patricne ohmatat, takove otazky moc dobre nechapu
Zajdi do Showroomu v Holešovicích do Alzy a pořádně si ho tam osahej.sticvo píše:tenhle acer http://www.czc.cz/acer-aspire-v3-771g-5 ... 27/produkt má lesklý plasty v oblasty kde se opírají ruce, není to dost otravný?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Nemá tady někdo více zkušeností s tou 15,6‘‘ verzí? Nevím, jestli to je typické pro Českou Republiku, ale dostupnost tohohle modelu mi v našich obchodech přijde překvapivě daleko větší než co nacházím v zahraničních, a ani ta cena není špatná.
Děkuji.
Děkuji.
Lenovo Legion 5-17ACH6H; DELL Inspiron 7720 SE, Toshiba Satellite Pro A300-15V
Chtěl bych se vlastníků tohoto ntb zeptat, jak je na tom tento ntb s chlazením? Nezačne se po pár hodinách hraní přehřívat? A dále by mě zajímalo, jestli je tělo notebooku alespoň trochu kvalitní a zda vydrží opatrné přenášení v tašce na ntb po VŠ?
Děkuju za odpovědi i za jiné uživatelské postřehy k tomuto stroji.
Děkuju za odpovědi i za jiné uživatelské postřehy k tomuto stroji.
Ahoj, hodlám kupovat acer v3 s 15" , i5 ivy a gt640m a chtěl bych se zeptat majitelé těchto pěkných kousků, jak jsou s nima spokojený?Taky bych chtěl vědět , jaké hry na tom hrajete a na jaké nastavení a jakých ntb při hraní dosahuje teplot a všechno kolem toho(hluk,teplota klávesnice atd.)
nebojte se tu pořádně rozepsat, rád čtu díky
nebojte se tu pořádně rozepsat, rád čtu díky
TYPE: Acer 5742G
CPU: Intel Core i5-480M 2,66Ghz with turboboost 2,93Ghz
RAM: 4GB DDR3
GPU: GT 540M 1GB.. driver 275.33
CPU: Intel Core i5-480M 2,66Ghz with turboboost 2,93Ghz
RAM: 4GB DDR3
GPU: GT 540M 1GB.. driver 275.33
Ctecka pametovych karet je vyresena dle me spatne, musi se jakoby zamackou a zacvaknout. Uprime je na to potreba vynalozit dost velkou silu. Problem s ovladaci wifi modulu broadcom ve WIN7 v pripade ze se pripojis na starsi wifi 802.11g. 802.11n je jiz v poradku, podrobnosti pisu v jinem vlaknu.. Hlucnost a teplota chlazeni je dle me vyresena celkem dobre. Srovnavam to s hp pavilion dv2750 ktery dokazal opravdu hlucet a topit.
Acer Aspire V3-571G (Intel Core i5 2,5 GHz, GT 640M, 6GB Ram), LG Flatron IPS235P)
-
- občas něco napíše
Ahoj,
chci se zeptat, jestli má tento notebook grafiku gddr3 nebo gddr5 ?
Nikde jsem to nenašel. Díky
http://www.czc.cz/acer-aspire-v3-771g-7 ... ce+GT+650M
chci se zeptat, jestli má tento notebook grafiku gddr3 nebo gddr5 ?
Nikde jsem to nenašel. Díky
http://www.czc.cz/acer-aspire-v3-771g-7 ... ce+GT+650M