Stále som spokojná so svojim notebookom, ktorý na to že som ho kupovala na jeseň 2007, je stále rýchly a viac menej má iba dve malé vady, už je trošku hlučnejší, ale táto séria čo som čítala taká bola ASUS F5, ale hlavne už synovcovi a čo sa budem robiť aj ja to hrám, takže ani mne už nechce na tom ísť nový lego Harry Potter years 5-7. Že prej shader model 3.0 nemám, no tak asi nemám no:)
Tak kto mi poradí nový noťas ktorý spňuje min. požiadavky tejto hry, na nete som našla že sú tieto
* Operating system Windows XP (SP3) / Vista / Windows 7;
* Processor Pentium D dual-core processor with a clock frequency of 2.0 or better;
* 1 GB of RAM;
* 1 GB of free hard disk space;
* The NVIDIA GeForce 6800 series, 7800, 8xxx/ATI X1950 or better with Shader Model 3;
Ale inak čo stránka tak to tie požiadavky mi napísalo iné
Cenu tak do 550 by bolo idealne. Nejaký rozumný design. Páčia sa mi tie hnedé asusi ako napr. tento [ ODKAZ ]
ale ze prej ten je slaby a asi uprednostním ASUS keď mi ten môj starouš tak dlho vydržal bez vady:)
Tak pls. odporučte mi niekto zopár na výber. Kamoška ešte hovorila že prej matný display ale ten môj starý asus ma sa mi vidí lesklý a nejak mi to moc nevadí.
Ďakujem