lenovo Z570_Z580 alebo nieco podobne

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
errorko
občas něco napíše

lenovo Z570_Z580 alebo nieco podobne

Příspěvekod errorko » 13 srp 2012 17:41

obzeram sa po novom notebooku, a s ohladom na odporucania znamych a recenzii na nete som uz viac menej rozhodnuty pre lenovo ideapad.......akurat ze mam trosku problem s vyberom vhodneho modelu a teda mam pre vas par otazok:

Zvazujem Lenovo Z580, Z570.... popripade do rany prichadzaju aj modely G580 a pod......

1. chcel by som vediet, ake su podla vas najzasadnejsie rozdiely medzi Z580 a starsou Z570...teda okrem ceny, kde je rozdiel naozaj priepastny....podotykam, ze rozdiel I3 vs I5 nepovazujem za az tak podstatny....na procaku mi nejako moc nezalezi.....

2. nenasiel niekto z vas v ponuke niekde tieto modely s SSD, pretoze mne sa to v tych konfiguraciach na nete nikde nepodarilo

3. vsetky tieto modely su s hlinikovou castou okolo klavesnice a v metal prevedeni? pretoze nie vsetky e-shopy tieto info maju.....

3. ktory z tychto modelov by ste preferovali....../poziadavky na notebook - odolnost, kvalitne chladenie, kvalitna klavesnica, rychly disk, baterka 3hod+.........vyuzitie: praca+obcas dota+mam zlozvyk mat pustenych milion dokumentov-photoshopov-aplikacii atd.........zaroven bude pusteny takmer nonstop = nech nema po par hodinach 80stupnov plus...../

4. existuje lepsia volba v ramci lenovo modelov v tychto cenovych relaciach???

milanek
píše často

Příspěvekod milanek » 13 srp 2012 20:32

tak rychly disk jedine ssd a to tyto modely nemaji..jinak spis tu z580 ma lepsi klvesnici chlazeni je tam dobre podle testu a tu baterku taky ma pres 3 hodky...no ale jestli chces radsi odolnejsi a vic na praci ntb podiv se do rady E at uz e530 nebo i podobne ze serie think pad...idea jsou spis multaky na doma, na praci moc ne

cyber-mythius
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cyber-mythius » 14 srp 2012 00:43

v ramci cenovych relaci ... jake je tvoje realne maximum ?
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1

thinkpro

Příspěvekod thinkpro » 15 srp 2012 21:09

1. pozri si pripadne mode videorecenzie na Z580 a Z570:
http://www.youtube.com/watch?v=deRCqrbbENs
http://www.youtube.com/watch?v=cKSRUJDEEy4

2. verzia s SSD nie je ani nebude

3. nie, je viacero prevedeni - bud farebne (biela, cervena, modra alebo metal - co je tiez plast tvariaci sa ako hlinik)

4. kludne by som siel do G580 recenzia - http://www.youtube.com/watch?v=M09seLlCatg stoji o nieco menej a vyzera tiez dobre, Zko je zaujimave vdaka farbe predovsetkym. Obidva maju velmi dobre chladenie. Na tvoje pouzitie ti bude stacit aj zakladna konfiguracia s procesorom B960/B970 a integrovanou grafikou. Co usetris investuj do SSDcka - moj tip.

5. myslim si, ze nie. Ak si ochotny nieco priplatit, tak sa pozri na Lenovo ThinkPad Edge E530 - maju matny displej, telo je tiez matne, plus trackpoint na ovladanie (cerveny cudlik v strede klavesnice). Inak chybu neurobis ani s jednym.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“