poohlížím se po notesu do školy, ale jsem totálně ztracená. Finančně jsem omezená částkou do 9.000 Kč a od toho se odvíjí všechno ostatní.
Hlavní využití je pro studium (takže datlení a čtení) a klasická multimediální činnost - filmy (pokud by zvládal HD nezlobila bych se, ale není podmínkou), internet a muzika. Co se her týče, tak by nebylo špatný, kdyby zvládal rozchodit něco staršího (Mafia I, Gothic III).
Důležitá je pro mě výdrž na baterku alespoň 4 hodiny při psaní poznámek. Ocenila bych matný display, ale když bude lesklej, tak se svět nezboří. Vzhledem k výdrži a mobilitě mi vychází líp pořídit netbook, ale zase ta zasekanost a když to srovnám s nejnižší řadou notebooků, tak je cenový rozdíl pár stovek... (palců a kil).
Docela se mi líbí tenhle: http://www.alza.cz/hp-655-d333882.htm HP 655 B0Y40EA - splňuje všechno, co po notebooku chci, ale jak říkám, nevyznám se v tom a nechci udělat blbost a koupit si něco nevyhovujícího (i když si nemyslím, že u mých nároků by to bylo možný). Co vy, odborníci, na to?
Děkuju za rady a případně další tipy.