Ahoj,
chci si koupit Lenovo ThinkPad Edge E530 a mám problém s tím, jaké rozlišení zvolit. To základní 1366x768 mi přijde moc velké, ale 1600x900 zase moc malé. Je pravda, že panely s větším rozlišením jsou kvalitnější? Chtěl bych matný displej. Jaká by byla kvalita obrazu (nemám možnost vyzkoušet), kdybych si koupil displej s větším rozl. a pak v nastavení Win7 to celé změnil na 125% nebo tam nastavil rozlišení menší?
Díky za odpovědi.
Lenovo E530: rozliseni 1366x768 vs 1600x900
Věř mi, na vyšší rozlišení si zvykneš velice rychle a pak už nebudeš jít chtít zpět. Kromě toho Osmá Wokna by to měla mít už ošetřené, pokud budeš upgradovat.
HD+ má taky obvykle lepší i ostatní parametry, jako kontrast, maximální jas a podání barev.
HD+ má taky obvykle lepší i ostatní parametry, jako kontrast, maximální jas a podání barev.
Pokud chcete regulovat chlazení u 6465b navštivte http://www.computerbase.de/forum/showth ... ?t=1070494
Jestli vám nefungují Fn klávesy u 6465b pod Windows 8/10, tak nainstalujte poslední verzi HP Hotkey.
Jestli vám nefungují Fn klávesy u 6465b pod Windows 8/10, tak nainstalujte poslední verzi HP Hotkey.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“