Zdravim, uvazujem konecne dat dokopy novy Thinkpad.
Uvaha, T430 ( bez S ) , asi i5 neviem co by mi mohla i7 priniest pri praci ... praca: web, kancelaria, pdf, praca cez ssh/telnet/rdesk a podobne. nic narocne, 8 GB ram .
1.) Niekde som cital ze t430 ma nejake hlucne chladenie. Ma s tym niekto taku skusenost, resp nejaku vedomost ci je to naozaj tak zle?
Co by ste odporucali msata ssd + disk + mechaniku v ultrabay?
Alebo ssd do sata3 portu a disk do ultrabay? Cital som ze msata podporuje len sata2. Bol by prepad vykonu nejak citalny? ssd na sata2 vs sata3?
Nemoze nastat nejaky problem v takej kombinacii?
Uvazovane msata varanty: 256GB crucial M4
samsung pm830 ( ak sa podari zohnat )
viete pripadne nieco kvalitne msata odporucit?
klasicke sata3: intel330, intel 520, m830, crucial m4 .. pripadne viete odporucit nieco dalsie?
co sa tyka vydrze: book bude casto v terene, ale mozno by postacila 9cell bateria.
edit: display - hd+ otazka nie je to na 14 uz privysoke rozlisenie? Nehodilo by sa to skor na 15 verziu?
edit2: sorry ze topic nie je vyslovene podla odporucani, dal by som ho aj do inej sekcie len zial je tu toho viac z kazdej oblasti nieco.
DIk L.
Thinkpad + SSD
9c = 10h práce když se jen trošičku uskromníš.
jestli HD+ na 14" je moc nebo ne, to musíš vědět sám
pro mě je to tak akorát.
SSD bych viděl na Rock Stable Intel 320 ! a z ostatních jmenovaných je to více méně jedno
potřebuješ DVD ? já už třeba přes 3 roky používám CD/DVD jen jako podtácky. takže za mě SDD a HDD do UltraBay a 30GB mSata SSD jako swap, cache, temp, atd...
jestli HD+ na 14" je moc nebo ne, to musíš vědět sám

SSD bych viděl na Rock Stable Intel 320 ! a z ostatních jmenovaných je to více méně jedno
potřebuješ DVD ? já už třeba přes 3 roky používám CD/DVD jen jako podtácky. takže za mě SDD a HDD do UltraBay a 30GB mSata SSD jako swap, cache, temp, atd...
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
Zpět na „Jaký vybrat notebook“