přidaná wifi
přidaná wifi
Dobrý den. Mám starý notebook, který nemá wifi, ale mám jí tam přidělanou dovnitř do notebooku. Funguje to přes program "Atheros" a já bych chtěl přeinstalovat windows, ale to by se to smazalo. Věděli byste někdo jak by to šlo udělat díky za každou radu spěchá to.
Ja myslim, ze ji tam mas v normalnim slotu jak byva, tudiz si zjisti akorat typ a pak stahnes ovladace jak pise kolega nademnou.
Ostatni ovladace stahnes z webu vyrobce notebooku.
A jak mame vedet, jestli Ti to pobezi, kdyz nenapises o jaky notebook jde?
Nektere komentare stoji vazne za to
Ostatni ovladace stahnes z webu vyrobce notebooku.
A jak mame vedet, jestli Ti to pobezi, kdyz nenapises o jaky notebook jde?
Nektere komentare stoji vazne za to

Asus ROG Strix G18
Tu reinstalaci nedelas nahodou kvuli zamrzani notebooku?
Jinak na strankach Lenova se daji normalne dohledat vsechny ovladace pro T41, idealne si stahnout ovladac pro sitovku/wifi podle pripojeni a zbytek doinstalovat pres ThinkVantage System Update.
Presnejsi typ wifi bys mohl zjistit treba ve spravci zarizeni. A pak podle toho stahnout ovladace.
Zadny 64b system tam nedas, protoze to nepodporuje procesor.
Jinak na strankach Lenova se daji normalne dohledat vsechny ovladace pro T41, idealne si stahnout ovladac pro sitovku/wifi podle pripojeni a zbytek doinstalovat pres ThinkVantage System Update.
Presnejsi typ wifi bys mohl zjistit treba ve spravci zarizeni. A pak podle toho stahnout ovladace.
Zadny 64b system tam nedas, protoze to nepodporuje procesor.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
a neuvažoval jsi o novém stroji ? protože pomalost nebude způsobená místem na HDD, ale stavem HDD, pomalým CPU, a pravděpodobně málo RAM
dnešní nejlevnější notebook 14" nebo 15" ti nabídne mnooohem víc výkonu

X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....