Acer Aspire V3-571G zkušenosti

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
splesh
občas něco napíše

Acer Aspire V3-571G zkušenosti

Příspěvekod splesh » 25 srp 2012 17:31

Dobrý den,
pročítal jsem témata a nenašel přesně to, co sháním. Vyhlédl jsem si notebook Acer Aspire V3-571G-53218G75Makk a zajímalo by mě, zda máte někdo zkušenosti přímo s touto konfigurací, nebo alespoň podobnou. Vše pro i proti, drobnosti, které se neobjeví v rezenzích, za vše budu vděčný, děkuji.

http://www.czc.cz/acer-aspire-v3-571g-5 ... 31/produkt

Zenix

Příspěvekod Zenix » 26 srp 2012 08:47

Sice ten noťas ještě nemám (budu mít), ale už jsem měl šanci si ho zkusit v obchodě a u kámoše, tak ti tu recenzi napíšu.
Tak zaprvé, pokud lpíš na tom, aby tvůj noťas vypadal vždy skvěle, tak je tu problém. Všude jsou lesklé plasty (rám obrazovky, záda, opěrka pod klávesnicí)a včetně lesklé obrazovky, takže to bude pořád upatlané. Jedině okolí klávesnice je z matného plastu. Jinak je konstrukce vcelku povedená. Na těle notebooku se nic neprohýbá, nic nevrže a působí to vcelku bytelně. Záda jsou na tom hůř prohýbajíse jak kdyby byly z gumy, ale to by tak vadit nemělo vzledem k tomu, že to kryje WLED display, který jen tak nepraskne. Kvalita obrazu je dobrá (viděl jsem i lepší), ale takovéto zobrazení je v podstatě stejné u noťasů této třídy, protože používají stejné panely od LG. Panty jsou vskutku povedené a display drží perfektně v jakékoli poloze. Klávesnice je opravdu dobrá, až na nestandartní velikost šipek si není na co stěžovat. Touchpad je na můj vkus posunutý moc vlevo. Má příjemný, matný povrch a pracuje se s ním vcelku slušně. Chlazení je slušné.Chod větráčku jsem vůbec nezaznamenal dokud nešel do nejvyšších otáček a i pak to bylo dosti tiché. Teploty se při zatížení (Battlefield 3) držely u CPU:nevim a u GPU:82 HDD:39 což je dobré. Kvalita reproduktorů je slabší. Výdrž baterie výrobce udává 4 a půl hodiny. Já při prohlížení netu a při středním jasu zůstal přesně na 4 hodinách. Ale pokud překousneš tyhle věci, myslím, že budeš spokojen.

splesh
občas něco napíše

Příspěvekod splesh » 26 srp 2012 13:11

Děkuju mockrát. Vím, že je celej lesklej, když mi to bude hodně vadit, vyhlídl jsem si na netu takový ty nálepky na záda.. Všechno ostatní zvládnu, takže si ho taky objednám. Jenom můžu se zeptat, kde si ho objednáváš? Mám prostě jít na heuréku a najít nejlevnější obchod, nebo se nějak liší záruky nebo něco? Jo a ještě, vyplatí se dokoupit si k tomu nějak delší záruku? Ještě jednou díky.

Zenix

Příspěvekod Zenix » 26 srp 2012 20:57

Já bych doporučil ty obchody, kde se samozřejmě nejvíc prodává. Na heuréce je napsaná o každém obchodu recenze, takže si můžeš vybrat. Ale já upřednostňuju T.S. Bohemia, Alza, Digiboss, itage. S těmito obchody mám fajn zkušenosti, ale vybírej podle těch hvězdiček co u obchodů jsou. Jinak to prodloužení záruky je fajn, když se ti hardware poškodí, ale po dvou letech ten noťas jistě požkozen i zvenku, tak takové opravy ti nevemou. Ale ano, pokud plánuješ mít ten ntb tři roky a víc, tak se to jistě hodí.

Zpět na „notebooky Acer“