Ahoj,
Moje konfigurace: i7, GT 555M 2GB DDR5, 750GB HDD+SSD 64GB, 8GB Ram (je to prostě ta nejdražší verze viz. http://extranotebook.cnews.cz/lenovo-id ... strana/0/6)
včera jsem si řekl že si vyzkouším Windows 8 a udělám si dual boot spolu s Windows 7. A tak jsem rozdělil ten jeden disk: 200GB pro W8 a zbytek asi 511GB pro W7. Nainstaloval jsem Windows 8 a už po instalaci jsem neměl na výběr mezi W7 a W8. No každopádně vyzkoušel jsem a řekl jsem si že to vrátím zpět na W7. Chtěl jsem to udělat přes tlačítko restore, ale vždy po obnovení se ukázal pouze jeden disk a to 60GB (myslím si že to byl SSD) a druhý disk (Samsung) se již neukázal. Tak jsem si řekl že se na to podívám pomocí aplikace Acronis disk director. Ale ten HDD nešel ani zformátovat, ani sloučit, ani rozdělit prostě nic. Tak jsem si řekl že zkusím znovu nainstalovat W8 a tam během instalace to formátuju a dám to na ten 750GB HDD. Ale ten je rozdělen ještě na 2 oddíly (jeden záloha která je v pr..., a druhý LENOVO disk D kde byli drivery a ten je taky v oněch místech) Čili teď je z toho jeden velký disk (samostatný) + ten SSD 59,6GB (takže to nejspíš je SSD), a ten velký má 698,5GB. No a teď k problému. Chci nainstalovat W7 a ať ho instaluju na kterýkoliv HDD tak vždy se to doinstaluje, ale nelze nastartovat. Pořád se to jakoby resetuje. Zeptá se jestli chci načíst z CD a pak do biosu a tohle celý pořád do kola.. Mohu doložit Videm.. Tak sem tam hodil W7 Repair disc a ten napsal tuto chybu: 0xc00000e9. Asi nejlepší by bylo kdybych někde sehnal tu tovární zálohu. Neví někdo kde by se dala sehnat? Popřípadě jestli by byl někdo tak strašně moc hodný a nahrál mě jí na nějáký server byl bych moc rád. Předem děkuji mockrát za případně rady.
Problém Y570
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“