Chci si koupit ssd. Pozaduju aby mel min. 256GB, byl spolehlivy, po vlozeni do sasi nebudu muset nic nastaovat, stahovat, atd a samozrejmne i rychlost ssd. Moji favoriti jsou :
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Osobně bych šel do Samsungu, hlavně díky spolehlivosti. Ač se to nemusí na první pohled zdát, tak Samsung má v oboru SSD velké zkušenosti, dodává SSD disky do sestav velkých výrobců (HP atd.), kde je spolehlivost na prvním místě.
Jirrick: imho ani nie spolahlivost samotneho SSD ako skor cena a spohlivost dodavok vo velkych mnozstvach kedze Samsung a Toshiba su najvacsi vyrobcovia NAND flash chipov pre SSD. spolahlivost SSD zaujima vyrobcov len po koniec vacsinou 1-3rocnej zaruky. Samsungy 830 su ale podla dlhodobych skusenosti s nimi pomerne podarene.
A-DATA, Corsair a podobnym OEM vyrobcom by som sa vyhol osobne. Pokial sa vyskytnu nejake problemy s firmwarom tak tito vyrobcovia to prakticky ani nemaju moznost riesit. OCZ ma povest problemov s firmwarom. Vertex 4 s ich novym Indilinx radicom minimalne v dobe uvedenia mal tiez problemy s FW, neviem ci to uz OCZ fixol. Ja som spokojny s Intelmi.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
umístili na prvních příčkách co do spolehlivosti, rychlosti i ceny
WTF??? Jak se da zjistit/zmerit spolehlivost jinak, nez ze statistiky tisicu prodanych kusu po nekolika letech provozu???
Naposledy upravil(a) mech13 dne 20 led 2014 22:34, celkem upraveno 1 x.
Po precteni fora + ruznych jinych jsem svuj vyber zuzil na samsung ssd 830 256GB a crucial M4 256GB. No ale ted nevim kterej znich, prijdou mi dos podobny, jenom samsung o neco rychlejsi.