První notebook, prosím o radu.
Solitary neni sam, komu se tento notebook moooc libi. Z hldediska vykon/cena je to vynikajici koupe, v teto cene prevysuje jine o tridu. IBM/Lenovo velice dobre konkuruje i v teto cenove relaci.
už jsem to tu párkrát zahlédl notebook do 20 tis nebo možná o něco víc a vidím tam no tak N100 a když dokoupíš ram jo tak mrda (samozřejmě takhle napsaný to není) Tak mě to občas pobaví a občas si řeknu žijme v realitě. N100 nemá s IBM společnýho vůbec nic, je to obyčejnej plasťák pokud se nepletu a kvalitou odpovídá naprosto normálnímu středně vybavenému notebooku kolem 20 až 25 tis. U takových notebooků bych šetřil superlativy ty totiž píšeš mě osobně to tak příjde o N100 jak o spáse světa
tento účet již není aktivní.
maxxz: Co mas za problem proboha? Kdyz nekdo hleda notes za 20k, a pozaduje si integrovanou grafiku, dvoujadro, apod. tak mu proste poradim ze N100 neni spatna volba, splnuje jeho pozadavky a zpracovanim je urcite lepsi nez nejakej Acer, Asus nebo MSI. To s tou RAM pisu, protoze neznalce na prvni pohled muze odradit 512MB ram, jeeee na tom mi Visty nepujdou, katastrofa ... nikde netvrdim ze to ma neco spolecneho s IBM, vsude pisu ze se jedna o ciste Lenovo produkt.
Re: re
Guf píše:... Tož N100 je pro mě prostě plasťák, a je to stejnej šmejd jako ostatní?? Já jsem se ale chtěl něco dozvědět o ThinkPadu R61????
Doby, kdy stačilo pobít šasi kouskem titanového plechu a marketingový zázrak byl na světe, jsou už pryč. Výkon počítačů roste stále stejným nudným tempem dvojnásobku výkonu za osmnáct měsíců a padají ceny. Přicházejí nové technologie, očekávejme brzy OLED panely, popřípadě, místo chemických nanokondenzátorové baterie, tyto se výdrží rovnají bateriím o stejném objemu a mají několik vlastnosti podstatně lepších. Jejich životnost je obrovská, zatímco hmotnost nízká. Pakliže baterie u notebooku umírají maximálně po roce a půl, nanokondenzátory přežijí neomezeně dlouho.
Co za čtyři roky budeš dělat s mechanicky velmi odolným notebookem s korpusem z hořčíkové slitiny, když nic již nebude vyhovovat???? Notebooky řady Lenovo 3000 mají velmi odolné šasi a mechanicky nezůstávají nijak výrazně pozadu za řadou ThingPad.
Vybírej podle konfigurace a ne podle marketingových záměrů, které mají za úkol odebrat ti co nejvíce finančních prostředků.
Sice sem s koupil tu verzi s ATI(cca 45tis.), ale dá sehnat levnější verze s grafikou od intelu. Měl sem tu možnost to porovnat s kámošema (2xACER,ASUS,2xHP,Prestigio) po dobu jednoho roku.
Nechci tady tvrdit, že IBM je úplně nejlepší, ale pokud bych si kupoval notas a chtěl kvalitu rozhodně bych na THINKPADY hodil očko
//EDIT by swarm: barvy používáme pro zpřehlednění textu. Určitě ale ne pro zhoršení jeho čitelnosti. Světle červerná se vážně dobře nečte. Berte na to příště ohled.
Sice sem s koupil tu verzi s ATI(cca 45tis.), ale dá sehnat levnější verze s grafikou od intelu. Měl sem tu možnost to porovnat s kámošema (2xACER,ASUS,2xHP,Prestigio) po dobu jednoho roku.
Nechci tady tvrdit, že IBM je úplně nejlepší, ale pokud bych si kupoval notas a chtěl kvalitu rozhodně bych na THINKPADY hodil očko
//EDIT by swarm: barvy používáme pro zpřehlednění textu. Určitě ale ne pro zhoršení jeho čitelnosti. Světle červerná se vážně dobře nečte. Berte na to příště ohled.
Z61m -> T500 -> X220 -> MBPro 13 -> XPS 15 -> MBPro 13
Zpět na „Jaký vybrat notebook“