MSI GX700
od toho 3c-best bych se obával...od toho jsem měl tu vadnou já
Ten 4. odkaz vypadá dobře, ale nepočítej s tím že je nová...to oni píšou rádi, je ale na ní proveden tzv. Refurbishment, čili vyčištěná, aby vypadala jako nová
Nicméně to vůbec nevadí, taková mi v GX700 šlape už 2 roky.
Ten 4. odkaz vypadá dobře, ale nepočítej s tím že je nová...to oni píšou rádi, je ale na ní proveden tzv. Refurbishment, čili vyčištěná, aby vypadala jako nová
Nicméně to vůbec nevadí, taková mi v GX700 šlape už 2 roky.
Acer Predator 17 - i7-6700HQ N970m 6GB VRAM
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
-
- občas něco napíše
...
len taka otazocka neviete kde by sa dali zohnat plasty na tento NB odisiel mi opat zadny kryt na monitore ,,, tak nejaky patek ho mam ale kym ide tak by som to rad zohnam
Zkus projit nejake bazarove nabidky na tento K.O. notebook...nove nevim kde bys to sehnal.
Jinak bych řekl, že MSI u GX700 použilo špatné šrouby do pantů...protože jsem zjsitil, že ikdyž na každém tom pantu 3 a 3 šrouby utáhnu jak prase, tak po nějaké době jsou zase mírně povolené a celé ty plasty se začnou pohybovat a tím dochází pří zavírání a otevrání k pnutí, které zapříčiní prasknutí celého krytu...už jsem si to ověřil na svém kusu i na kamarádově
Chce to prostě čas od času rozerat, utahnout a znovu složit.
Jinak bych řekl, že MSI u GX700 použilo špatné šrouby do pantů...protože jsem zjsitil, že ikdyž na každém tom pantu 3 a 3 šrouby utáhnu jak prase, tak po nějaké době jsou zase mírně povolené a celé ty plasty se začnou pohybovat a tím dochází pří zavírání a otevrání k pnutí, které zapříčiní prasknutí celého krytu...už jsem si to ověřil na svém kusu i na kamarádově
Chce to prostě čas od času rozerat, utahnout a znovu složit.
Acer Predator 17 - i7-6700HQ N970m 6GB VRAM
-
- píše často
Stejnej problém jsem měl s GX640 - vyřešila to záruční výměna MB.Lee77 píše:Caute mam dotaz, asi pred dvema dny jsem GXko uspal a uz neprobudil, nejde nastartovat, jen se rozsviti dioda na tlacitku parkrat problikne hdd a stale sviti dioda ktera blika pri uspani, je to grafickou kartou? Diky moc.
ThinkPad X220 i5-2520M, 4GB RAM, 120 GB SSD
Past:
ASUS G55VW, MSI GX640, ASUS EEE X101CH, X200
Past:
ASUS G55VW, MSI GX640, ASUS EEE X101CH, X200
Náhradní díly
Pánové, nedávno se mi dostal pod ruku jeden tendle slavný kousek od MSI - skoro totálka. Vypálený (doslova) konektor pro připojení napájecího adaptéru, zlomený pravý plechový bracket co drží lcd k pantu. Používáním se zlomeným bracketem došlo k totální destrukci zadního krytu LCD (všechny závity u pravého pantu vylomené, u levého držel jen jeden), zlomený přední bezel. Říkal jsem si, že to asi ani nemá cenu opravovat, ale trošku jsem nejprve pogooglil. Zjistil jsem, že tento MSI se vyráběl v USA pod značkou Averatec, konkrétně série 7100. K tomu jsem našel i docela solidní eshop http://www.pchub.com/uph/model/0--7441- ... parts.html takže kdyby někdo sháněl nějaký díl, mohu doporučit. Poštovné do světa zdarma
Jak jsem se tady tak dočetl, tak ten plechový bracket co drží LCD k pantu je docela náchylný na zlomení, tak jsem si ho nechal vyrobit na míru u kamaráda z trochu pevnějšího materiálu. Spálený napájecí konektor jsem odpájel, napájel nový a světe div se, ono to běží Teď ještě sehnat zadní plastový kryt a bude hotovo
Jak jsem se tady tak dočetl, tak ten plechový bracket co drží LCD k pantu je docela náchylný na zlomení, tak jsem si ho nechal vyrobit na míru u kamaráda z trochu pevnějšího materiálu. Spálený napájecí konektor jsem odpájel, napájel nový a světe div se, ono to běží Teď ještě sehnat zadní plastový kryt a bude hotovo