MSI GT70
Tak jsem trochu taktnul grafiku na 700/1700 a skóre v
3D Mark Vantage povyskočilo na 16900 bodů a teplota na GPU 72°C max
Akorát nechápu jednu věc...při tomto nastavení je stejně max 590/1495 podle MSI Afterburner...ikdyž nastavím OC na 800/1800, tak je vytížení pořád max 590/1495...nevíte proč?
3D Mark Vantage povyskočilo na 16900 bodů a teplota na GPU 72°C max
Akorát nechápu jednu věc...při tomto nastavení je stejně max 590/1495 podle MSI Afterburner...ikdyž nastavím OC na 800/1800, tak je vytížení pořád max 590/1495...nevíte proč?
Asus ROG Strix G18
Problém s displejem
Zdravím, včera jsem si pořídil notebook MSI GT70 0NC s matným displejem. Problém je v tom, že se mi světlé barvy zobrazují tak jako by na displeji byla ještě folie, nebo kdyby ho někdo přetřel vlhkým hadříkem. Bílá není jasně bílá, ale jaká si krupičkovatá. Černá a ostatní tmavé barvy jsou v pohodě. Nemá někdo stejný model abych věděl jestli je to vadný kus, nebo nepovedená antireflexní vrstva ? Sad
Nenapadá vás řešení ? Předem díky za odpověď
Nenapadá vás řešení ? Předem díky za odpověď
dabet píše:Zaregistroval som uz nove GT70 s grafikou GeForce GTX 675MX...ako je na tom tato grafika?
akurat som si kupil GT70 Dragon Edition s grafikou gtx675mx, nemam ziadne vyhrady rozmyslal som aj nad verziou s gtx680m ale je to zbytocne drahsie o 300- 400 euro rozdiel v fps je od 10 do 15 cca. staci porovnat na stranke notebookcheck.net ja som s notebookom spokojny je tam sietova karta Doubleshot, kde na serveroch som mal cca 60 ping teraz mam 30-35, zvuk tu je uzasny akurat este neviem ako vypnut subwofer ked som prave v hre ale mam ho iba den tak to zistim snad kto este nema GT 70 nech nevaha.
neviem ci mozem suhlasit, za verziu s gtx675mx som zaplatil 1770euro s gtx680m stoji notebook 2100-2250 euro a o akych hrach sa tu bavime ked hovoris o tom co da a neda? mne osobne staci, ze mi konecne ide Battlefield 3 na stredne a vysoke detaily uz ziadne stvorcove tiene a listy stromov a podobne veci konecne si uzivam hru a sledujem si fps a mam stalych 70 a viac co je pre battlefiled pozehnane co mi vyhovuje. takze ci budem mat 70 fps alebo 80 je mi jedno, ale to ci mam 400 euro v penazenke alebo nie jedno nieje , dragon verzia je dobra volba uz len v porovnani gtx675m alebo mx su cuda jadra 384 a 960.
Nesnazim sa nikoho presiedcat kazdy kupuje podla moznosti a nie, ze sa nahnevas za nieco z prispevku ja som lajk
Nesnazim sa nikoho presiedcat kazdy kupuje podla moznosti a nie, ze sa nahnevas za nieco z prispevku ja som lajk
No kdyz Ti jde tolik o cenu, tak rozdil cenovy mezi GT70 s GTX675M a GTX675Mx je 10tis, tak proto ta reakce. Prinos mezi GTX680M a GTX675Mx je daleko vyssi nez mezi GTX675Mx a GTX675M.
Z toho plyne, ze se GTX675Mx absolutne nevyplati.
To uz sis mohl rovnou koupit bud Goldmax s HD7970M nebo Alienware M17x s HD7970M
Z toho plyne, ze se GTX675Mx absolutne nevyplati.
To uz sis mohl rovnou koupit bud Goldmax s HD7970M nebo Alienware M17x s HD7970M
Asus ROG Strix G18
No kluci každopádně je ta verze Dragon krásná.Jinak MSI teď vydává i novou ryze pracovní GT70 s K2000M.Že by konkurence pracovním stanicím od Lenova,Dellu a HP?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3