Tyto nadpisy zde (asi:) nikdy neuvidíte-trochaSrandyNezabije
-
- Moderátor
**) Přestala mi fungovat klávesnice, myslíte že to může být tím, se mi na ní vylil litr limonády?
**) Dostal jsem v práci nový notebook, je na něm napsáno "Ferarri", myslíte že ho můžu normálně požívat když jezdím jen Octávií?
**) Jsem teď v 5. třídě ZŠ a naši mi slíbili že po maturitě mi koupí ntb, tak už pomalu vybírám. Poradíte mi něco?
2Puppy: Ono je spíš problém, že když řeknu že bych chtěl investovat okolo 25k, určitě ne víc než 30k, tak dostanu tipy na stroje 28-35k .
**) Dostal jsem v práci nový notebook, je na něm napsáno "Ferarri", myslíte že ho můžu normálně požívat když jezdím jen Octávií?
**) Jsem teď v 5. třídě ZŠ a naši mi slíbili že po maturitě mi koupí ntb, tak už pomalu vybírám. Poradíte mi něco?
2Puppy: Ono je spíš problém, že když řeknu že bych chtěl investovat okolo 25k, určitě ne víc než 30k, tak dostanu tipy na stroje 28-35k .
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
Chlapi výborný téma..
taky přidam:
"Dobrý den, potřebuju aby ste mi poslali technika, rozbil se mi notebook"
- "co se vám s ním stalo?"
"Přestal mi fungovat ten stojánek na kafe co vyjíždí ze strany"..
Takže xxx) sháním notebook s dobrým a bytelným stojánkem na kafe
taky přidam:
"Dobrý den, potřebuju aby ste mi poslali technika, rozbil se mi notebook"
- "co se vám s ním stalo?"
"Přestal mi fungovat ten stojánek na kafe co vyjíždí ze strany"..
Takže xxx) sháním notebook s dobrým a bytelným stojánkem na kafe
Naposledy upravil(a) Lucason dne 16 srp 2007 23:58, celkem upraveno 1 x.
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
-
- píše často
-
- píše často
-
- píše často
-
- píše často
xt) Sháním notebook pro studenta medicíny :D:D:D
yz) Sháním notebook pro bezdomovce (zn. nějaký co hodně hřeje, ať v zimě zahřeje ruce)
xo) Sháním notebook pro svého přítele
xr) Sháním ntb pro studenta základní školy
xq) Poradíte mi ntb na kterém mi půjde pěkně sledovat LOST?
iq) 49 možností - který z nich bude lepší?
id) Sháním notebook bez disku, grafiky, procesoru, základní desky, klávesnice, displeye.. Prostě sháním jen RAMky
yz) Sháním notebook pro bezdomovce (zn. nějaký co hodně hřeje, ať v zimě zahřeje ruce)
xo) Sháním notebook pro svého přítele
xr) Sháním ntb pro studenta základní školy
xq) Poradíte mi ntb na kterém mi půjde pěkně sledovat LOST?
iq) 49 možností - který z nich bude lepší?
id) Sháním notebook bez disku, grafiky, procesoru, základní desky, klávesnice, displeye.. Prostě sháním jen RAMky
Naposledy upravil(a) In-Quisitor dne 17 srp 2007 16:03, celkem upraveno 2 x.
-
- píše často
klm) Notebook hledá noteboočku na příležitostné procházky a později možná i něco víc
zzz) Koupil jsem špatně? Mám nový notebook, přehřívá se mi, má vadný displey (31 vypálených pixelů), občas se mi sám od sebe vypne, podivně chrčí disk, víko je trochu nakřáplé, vypalovačka vypaluje jen někdy, větráček se nějak podivně zadrhává, jen 3 klávesnice nereagují na stisk, při spuštění hry to vyhodí nějakou hlášku "no graphic card found" a ještě k tomu mi chybí ve Windows "Poznámkový blok" a hra "Miny"..... Je to na reklamaci? Prosím poraďte, ať se mi nevysmějou
zzz) Koupil jsem špatně? Mám nový notebook, přehřívá se mi, má vadný displey (31 vypálených pixelů), občas se mi sám od sebe vypne, podivně chrčí disk, víko je trochu nakřáplé, vypalovačka vypaluje jen někdy, větráček se nějak podivně zadrhává, jen 3 klávesnice nereagují na stisk, při spuštění hry to vyhodí nějakou hlášku "no graphic card found" a ještě k tomu mi chybí ve Windows "Poznámkový blok" a hra "Miny"..... Je to na reklamaci? Prosím poraďte, ať se mi nevysmějou
Zpět na „Jaký vybrat notebook“