HP 6710b
HP 6710b
Nevíte prosím Vás jak HP vyřešilo problémy s seriíí 6..0,kdysi tam byl problém s termistorem ventilátor neustále běžel a bylo nutno vyměnit základní desku?volala jsem jednomu prodejci a ten mi tvrdil že tento problém už se nemůže vyskytnout,jelikož 6710 už sjíždí z výrobních linek bez této závady.Ale radši bych slyšela názor někoho jiného prodejci potvrdí vše jen aby se prodalo. 

-
- Moderátor
Co vím, tak právě mnoho budoucích kupců ntb váhá mezi procesory T7100 a T7300 - zda je vyšší frekvence znatelná? Vyplatí se investice?? atd... Podle mého T7300 je pěkné optimum... ale i T7100 brzdit systém nebude
Ohledně dipsl. si nedovolím za tebe rozhodovat, pač netuším, jak by na to vyšší rozlišení raogovaly tvé oči
Nejlepší by bylo, když by jsi se zašla podívat někam do prodejny, kde toto rozlišení uvidíš reálně
a porovnáš to... Pokud ale uvažuješ nad tímto ntb, tak bych přecejenom uvažoval o to vyším rozlišení (asi budeš využívat ntb na práci) a tam se hodí každý pixel 

Dell Latitude XT
-
- guru
Ja bych pro toto pouziti Pavilion urcite nebral. Pokud bych si kupoval HP v cene do 30 000Kc, tak bych zvolil 6710b se SXGA+ displejem. Jen me u toho mrzi absence vnitrniho magnesioveho ramu
Ten zase naopak ma nx7400. Nezavrhoval bych ho jen proto, ze to je starsi model. I kdyz podle CeCa je magnesiovy ram jen pro snizeni hmotnosti, ne pevnosti. HP bez nej ma misto toho silnejsi plasty,tkze se to pry vyrovnava. V tom pripade by tedy byla jasna volba na novy model. Tezko rict.

IBM Lenovo ThinkPad R60 - UL1HRCF
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
Ne ne notebook bude po většinu svého času sedět na stole.Jo a ještě,co by si voli Dell Inspirion který má vůči HP ale horší parametry procesor teprve řady T2050 1,6Ghz a horší displej než zmíněné HP ve stejné ceně.
je to dost těžká volba protože někteří nedají na Dell dopustit ale jak říkam HP v této ceně je lépe vybavené proto nevím jestli investovat do značky nebo parametrů .ps ale ten procesor s 1,6Ghz se mi zdá fakt málo ale natolik odborník nejsem.
je to dost těžká volba protože někteří nedají na Dell dopustit ale jak říkam HP v této ceně je lépe vybavené proto nevím jestli investovat do značky nebo parametrů .ps ale ten procesor s 1,6Ghz se mi zdá fakt málo ale natolik odborník nejsem.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“