ASUS X55VD-SX003

notebooky Asus a vše kolem nich
mira095
občas něco napíše

ASUS X55VD-SX003

Příspěvekod mira095 » 08 říj 2012 17:43

Dobrý den,
Nedávno jsem si koupil tento notebook, a jsem se vším spokojenej až na dvě chybičky které mě zarazili.
1. Když uplně zavřu notebook (víko), a postavim ho na hranu kde je baterka tak se víko jakoby trochu pootvírá a utvoří se mezera až 8mm. U ostatních notebooků co sem měl možnost vidět tak víko drží pevně zavřené, tak jsem se chtěl zeptat zda s tím někdo máte zkušenosti nebo zda je to u tohoto modelu normální. Kdyby tam byl nějákej šroubek tak ho dotáhnu a byl by klid ale to asi nepůjde :D
2. Druhá věc co mě překvapila je že když zmáčknu jakoukoliv klávesu na rohách nebo na straně tak se znak nenapíše a klávesa nereaguje. Zase sem měl možnost zkoušet i jiné notebooky a tam ikdyž zmáčknu klávesu úplně na kraji tak znak napíše. Zase bych chtěl vědět váš názor.
Děkuji.

Velkyvelky

ASUS X55 VD

Příspěvekod Velkyvelky » 12 říj 2012 14:19

Zdravím, nechci reagovat na dotaz ale chci se zeptat na parveci ohledne tohoto notasu a nechi zakladat stejnojmenny topic.

V teto cenove relaci 8,5 - 9,5 tis, Kč, mi tento Asus prijde ve srovnani s obdobnymi pocitaci velmi hezky vybaven. Mám tím na mysli jak procesor Intel Pentium Dual Core B970 2,3 GHz tak grafickou kartu NVIDIA GeForce GT610M 1GB DDR3 VRAM, dále ramky DDR3 4GB a HDD 500GB.

Ostatní notebooky této cenove relace (Acer, Lenovo,HP,PackardBell s procesory Intel) jsou vetsinou vybaveny procesory (radove o 1,3 - 1,7) s integrovanymi grafickymi kartami Intel GMA HD. O techto grafickych kartach jsem si precetl, ze nemaji vlastni pamet ale odebiraji ji z procesoru, cimz se snizuje celkova vykonnost.

Cim to je, ze je tento ASUS tak dobre vybaven za tak dobrou cenu? Domnívám se, ze dost na ceně snizuje to, ze je dodavan bez OS(edit: Nebude problem treba s ovladaci pri instalaci Win7?).Neni tu ovsem nejaky zadrhel ktery by tyto vyhody kompenzoval, popr nejaky zasadni problem tohoto notebooku ?

mira095
občas něco napíše

Příspěvekod mira095 » 12 říj 2012 16:36

Notebook mám a nemám s ním žádné problémy až na dva výše uvedené s tím že na ty klávesy jsem si už zvykl takže jediný co mi vlastně vadí je že se pořádně nedovírá, a to je 100% jen o dotažení nějákého šroubku či podobná blbůstka...

Zpět na „notebooky Asus“