Acer Aspire 6935g Gamestone Blue - monitor

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
Wlado_sk
občas něco napíše

Acer Aspire 6935g Gamestone Blue - monitor

Příspěvekod Wlado_sk » 11 říj 2012 14:14

Ahojte,

Mam Acer Aspire 6935g hernu radu a asi pred cca 4 mesiacmi som potreboval preinstalovat ovladace na grafiku no a to bolo to asi najhorsie co som spravil :( Ovladace som stiahol priamo z nvidie stranky origo no pocas instalacie sa vyskytla chyba a notebook sa sekol a na monitoru sa zacali ukazovat podivne biele pruhy a dalsie pruhy inych farieb. Tak som ho natrvdo resetol no a potom uz display nenabehol. Tak som napojil ext. monitor ten fachci bez problemov notebook komunikuje v grafike asi chyba nebude tak som urobil pomocou ext. monitoru reinstal OS no aj tak to nepomohlo. Takze bezim na ext. monitoru.

Problem je v tom ze nenabehne interny LCD monitor, vystup na ext. bezi krasne. Pri pokusoch sa mi 2x alebo 3x podari ho rozbehnut tym sposobom ze ho dam uspat odpojim ext. monitor a interny monitor nabehne vo vysokom rozliseni ktore si pameta z ext. monitoru. po zmene rozlisenia fachci normalne interny monitor. no akonahle ho dam restartovat nedaj boze vypnut a nasledne a zapnem tak monitor uz nenabehne. Pripadne ak sa ho snazim rozbehnut interny monitor metodou : najprv uspat ,odpojit ext monitor tak mi display nabehne ale ukazuje vselijake biele pruhy a ine farebne ciarky.

Danu chybu som prediskutoval aj so servisnim centrumom ABAX v CZ a pravdepodobne bude treba vymenit kabel ktory vedie od zakladnej dosky do LCD.

Podla vas ktory kabel bude treba vymenit :

http://nahradni-dily.abax.cz/kabel-kabl ... 5g-series/

alebo:

http://nahradni-dily.abax.cz/kabel-kabl ... 5g-series/

Podla mna bude jeden z tychto dvoch kablov vadny. Grafika bezi, doska tiez asi jeden kabel bude prelomeny. Totiz kabel ktory ide od maticnej do LCD je tak hlupo ulozeny pri pantoch pod LCD plastovym ramikom ze ak otvaram LCD display tak ten kabel sa tam asi prelomil.

PS: budem za kazdu radu vdacny. Hladal som aj moju chybu tu na fore cez tlacitko Hladat no velmi som sa nedopatral.

Dakujem.

orgasmic
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod orgasmic » 11 říj 2012 14:24

Zkus pustit notebook v nouzovem rezimu. Interni LCD by melo nabehnout.
Odinstaluj ovladace na grafiku a nainstaluj ty, co jsi tam mel...tedy ze stranek Acer primo pro Tvuj notebook.
Asus ROG Strix G18

Wlado_sk
občas něco napíše

Příspěvekod Wlado_sk » 11 říj 2012 14:29

No momentalne mam tam ovladace zo stranky Acer pre moj notebook a aj tak to nepomohlo.

Ani reinstal OS ani ovladace nepomohly.

orgasmic
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod orgasmic » 11 říj 2012 14:31

A nouzovy rezim?
Asus ROG Strix G18

Wlado_sk
občas něco napíše

Příspěvekod Wlado_sk » 11 říj 2012 14:31

Ani to vobec nenabehol.

Zpět na „notebooky Acer“