T410 spojení DisplayPort --> HDM, ON SCREEN nastaveni
T410 spojení DisplayPort --> HDM, ON SCREEN nastaveni
Jde zvuk při tomto spojení.
Naposledy upravil(a) ROMIK dne 13 říj 2012 11:12, celkem upraveno 3 x.
Díky,mám ještě takový dotaz kde se dá nastavit(jestli jde) velikost
screenu(urovně) co se zobrazuje při nastaveni hlasitosti,zvuku ,zobrazení ikony při zapnuti caps lock to mi nejvíc vadí ,atd?
Kde se da zjistit na stránkách Lenovo označení origo baterek které mohu použit pro muj typ.Nikde nemohu najít,mám teď 9član není už nejlepší a chtěl 6 član.
Děkuji.
screenu(urovně) co se zobrazuje při nastaveni hlasitosti,zvuku ,zobrazení ikony při zapnuti caps lock to mi nejvíc vadí ,atd?
Kde se da zjistit na stránkách Lenovo označení origo baterek které mohu použit pro muj typ.Nikde nemohu najít,mám teď 9član není už nejlepší a chtěl 6 član.
Děkuji.
ROMIK píše:Mám ještě takový dotaz kde se dá nastavit(jestli jde) velikost
Děkuji.
Nikdo neví?
baterie najdes v prislusenstve na Lenovo webe:
6cell - 0A36302 aka ThinkPad Battery 70+
9cell - 0A36303 aka ThinkPad Battery 70++
slice - 0A36304 aka ThinkPad Battery 28++
to prve neviem ci som pochopil. on screen ikony caps lock alebo hlasitosti sa imho menit nedaju.
6cell - 0A36302 aka ThinkPad Battery 70+
9cell - 0A36303 aka ThinkPad Battery 70++
slice - 0A36304 aka ThinkPad Battery 28++
to prve neviem ci som pochopil. on screen ikony caps lock alebo hlasitosti sa imho menit nedaju.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“