Notebook na hry za 25k
Notebook na hry za 25k
Zdravim,
Mam HP pavilion dv6 1330-ec a pomalu jiz dosluhuje. Chtel bych se vas zeptat na adekvatniho nastupce, ktery za cenu 25 000,-zvladne obstojne nove ackove hry (BF3, Dishonored, AS3 atd...). Se stavajicim notebookem jsem byl spokojeny cili bych si predstavoval neco podobneho, numericka klavesnice neni podminkou, ale uzil bych ji. Zaroven bych se chtel vyhnout Acerum a Asus je tak na pomezi.
Diky moc !
Mam HP pavilion dv6 1330-ec a pomalu jiz dosluhuje. Chtel bych se vas zeptat na adekvatniho nastupce, ktery za cenu 25 000,-zvladne obstojne nove ackove hry (BF3, Dishonored, AS3 atd...). Se stavajicim notebookem jsem byl spokojeny cili bych si predstavoval neco podobneho, numericka klavesnice neni podminkou, ale uzil bych ji. Zaroven bych se chtel vyhnout Acerum a Asus je tak na pomezi.
Diky moc !
Dle tvych odpovedi pockam na konec rijna kolik bude stat to MSI a uvidim. Ten Asus jsem koukal, tez neni spatny. Jinak dalsi alternativy nejsou, neb tento asus zatim stoji na spici v cenove kategoriii 25k ? Ale cetl jsem tu, ze proceror neni zas takovy, ze pry ma brzdit grafarnu,ci co. Na druhou stanu si myslim ze je to asi nejlepsi notebook kolem 25,-
Nakoľko nepíšeš nič o mobilite a 15,6" herné notebooky majú podobnú, alebo dokonca väčšiu váhu a rozmery ako 17" Elitebooky asi by som uprednostnil toto a neskôr upgradoval procesor a grafiku keď už nebude stačiť za pár rokov...
http://www.edgeshop.cz/lg670ea-eliteboo ... /d-120290/
+Grafika je vymeniteľná v rámci štandartu MXM 3b (tj. lacný upgrade a opravy nevyžadujúce meniť celú matičnú dosku v prípade poruchy grafiky). Notebook sa predáva aj v konfigurácii s štvorjadrom a 100W grafikou bez problémov s chladením, takže potenciál na upgrade je značný.
+3 roky záruka rozšíriteľná na 5 rokov.
+Kovové telo spĺňajúce vojenské normy na odolnosť vrátane vodeodolnej klávesnice. Herné ani multimediálne notebooky sa v podobnej kvalite nevyrábajú a výkon pre dnešné hry postačuje na stredné detaily...
Pokiaľ by aj v tomto obchode vypredali Elitebooky, dajú sa zohnať za podobné ceny z SK.
http://www.edgeshop.cz/lg670ea-eliteboo ... /d-120290/
+Grafika je vymeniteľná v rámci štandartu MXM 3b (tj. lacný upgrade a opravy nevyžadujúce meniť celú matičnú dosku v prípade poruchy grafiky). Notebook sa predáva aj v konfigurácii s štvorjadrom a 100W grafikou bez problémov s chladením, takže potenciál na upgrade je značný.
+3 roky záruka rozšíriteľná na 5 rokov.
+Kovové telo spĺňajúce vojenské normy na odolnosť vrátane vodeodolnej klávesnice. Herné ani multimediálne notebooky sa v podobnej kvalite nevyrábajú a výkon pre dnešné hry postačuje na stredné detaily...
Pokiaľ by aj v tomto obchode vypredali Elitebooky, dajú sa zohnať za podobné ceny z SK.
Acer Travelmate B115(2015+)
Dell Alienware 18(2014+)
Dell XPS M1710(2007+)
Logitech Daedalus(2015+)
Logitech Performance MX (2015+)
Razer DiamondBack(2005-2014)
Dell Alienware 18(2014+)
Dell XPS M1710(2007+)
Logitech Daedalus(2015+)
Logitech Performance MX (2015+)
Razer DiamondBack(2005-2014)
-
- píše často
To teď myslíš to MSI nebo ten ASUS ? Ta i5 (předpokládám - za 25k tam nic jinýho nebude) gtx 660m brzdit nebude u toho msi se pořád ještě neví (jestli jsem něco nepřehlédl)MoSSiN píše:Ale cetl jsem tu, ze proceror neni zas takovy, ze pry ma brzdit grafarnu,ci co.
ThinkPad X220 i5-2520M, 4GB RAM, 120 GB SSD
Past:
ASUS G55VW, MSI GX640, ASUS EEE X101CH, X200
Past:
ASUS G55VW, MSI GX640, ASUS EEE X101CH, X200
MoSSiN píše:To je pravda, ale aby me ta GX60 nestrhala cestou do skoly. Koukam ze mas GT70 coz je rozmerove podobne,ne ? jak se to s mobilitou ? Da se to ?
K notebooku je kvalitni batoh. Ja to vozim autem, ale do skoly jsem tahal i tezsi stroje

V batohu se to da nosit v pohode. 1kg na zadech navic oproti mensim strojum je dle mne zanedbatelne, jestli neni clovek kost a kuze.
Asus ROG Strix G18
Zpět na „Jaký vybrat notebook“