HP G6-2225/31 nebo Samsung 350V

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Homethread

HP G6-2225/31 nebo Samsung 350V

Příspěvekod Homethread » 27 říj 2012 19:12

Dobrí den. Chtel bych si zadovazit levny multimedial s HD7670 (Nechci GT630/GT635 kvuli spotrebe), Pentium mi postacuje a chtel bych znat nazor na kvalitu vyse zmineneho hardwaru. Nechci Display s vysokym rozlisenim ale zalezi mi aby byl krome rozliseni kvalitni (ikdyz je TN), aby reproduktori predvadeli minimalne prumerny vykon v dane kategorii a tiche chlazeni bez prehrivani. Jedinou nevyhodu co zde vidim na obou jsou tlacitka k touchpadu ktera nebudou prilis kvalitni. Samsung ma navic matne plasty, ktere bych ale dokazal ozelet (Pokud bude HP lepsi). Na mobilite prilis nezalezi jelikoz bude vetsinu casu provozovan skrz adapter. Predem dekuji za nazori (nejlip majitelu), nebo doufam v dohledne dobe recenzi. Na zaver bych asi dodal ze hlavne uprednostnuju co nejtissi hardware ale mirny hluk akceptovatelny za provozu v noci mi nevadi. Tohle vse splnuje Asus N56 ale ten je uz pro me bohuzel nedostupny. Velke nadeje vkladam hlavne do Samsungu.
8)

Chlebovnik
guru

Příspěvekod Chlebovnik » 27 říj 2012 19:43

Kvůli spotřebě? Lol. U nVidie existuje taková věc, říká se jí Optimus.

Hoď sem linky na konkrétní ntoebooky. A kolik do toho chceš vrazit?
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

Homethread

Příspěvekod Homethread » 27 říj 2012 20:03

Čo je Optimus vim moc dobre ale jde mi o provozni vlastnosti. Jelikoz jsou vsechny tri tyto grafiky 2x preznaceny hardware a Radeon je na tom lip jak s Watazi, tak s teplotami ... Nejde o to kolík bych do toho vrazil liby se mi konkrétne tyto 2:
http://www.czc.cz/samsung-350v-stribrna ... 02/produkt
http://www.czc.cz/hp-pavilion-g6-2225sc ... fjc1bigssd

Zpět na „Jaký vybrat notebook“