Acer Aspire V3-571G-73618
orgasmic píše:Ja bych sel cestou Lenova, protoze u MSI GE60 bych neprekousnul absenci podsvetlene klavesnice.
Akorat u toho Y580 Te jeste ceka nakup SSD, protoze se hodne zahriva klasicky disk a nebude tim padem mit dlouhou zivotnost.
Takže co? Jestliže oželím tu podsvícenou klávesnici, tak je to msi dobrá volba?Nikde na to špatné recenze nepíšou.
-
Homethread
Dle recenzi má toto MSI tendenci se prehrivat. Každopádne stim jsem se setkal u vsech MSI. Druhá vec je že GTX660 má diki gddr5 oproti 650 ktera se dodáva jen s ddr3 (gddr5 lze sehnat jenom v zahraničí) mnohem vyšší vykon a hlavne vo full hd. I7 na hry neni potrebná, i5 zcela dostacuje.
[ ODKAZ ]
Tenhle. Lenovo je idealni voľba, chlazeni je lepsí jak msi ale je treba vypnout boost u grafiky pak se zahriva z tepla vydavaneho heatpipe i hdd. Ikdyz musím rici že temto problém lidi zbytecne rozpitvavaji protoze se ten hdd zahriva pouze o nejakých 6,7 stúpnu vic nez v jinych takto výkonných noteboocich a dane cenove relaci. I bez boostu vsak dostanete mnohem vyšší graficky vykon. A čo se tyče ram, na vetsinu her dostacuje 4gb, takže bych radsi investoval do chladici podlozky. Tak doufam že jsem pomohl a jake je rozdil výkonu mezi gt640 a 650m s ddr3 ? Pouze 5 % ! Naproti tímu s gtx660m dostaneme 30procent navic, čím vyšší rozliseni tím lepe a muzeme dostat klidne +50% navic.. Záver: na natovnim rozliseni toho Lenova pustíte vše na max i s AA a postacuje i na externi monitor kdezto msi nikoli.
[ ODKAZ ]
Tenhle. Lenovo je idealni voľba, chlazeni je lepsí jak msi ale je treba vypnout boost u grafiky pak se zahriva z tepla vydavaneho heatpipe i hdd. Ikdyz musím rici že temto problém lidi zbytecne rozpitvavaji protoze se ten hdd zahriva pouze o nejakých 6,7 stúpnu vic nez v jinych takto výkonných noteboocich a dane cenove relaci. I bez boostu vsak dostanete mnohem vyšší graficky vykon. A čo se tyče ram, na vetsinu her dostacuje 4gb, takže bych radsi investoval do chladici podlozky. Tak doufam že jsem pomohl a jake je rozdil výkonu mezi gt640 a 650m s ddr3 ? Pouze 5 % ! Naproti tímu s gtx660m dostaneme 30procent navic, čím vyšší rozliseni tím lepe a muzeme dostat klidne +50% navic.. Záver: na natovnim rozliseni toho Lenova pustíte vše na max i s AA a postacuje i na externi monitor kdezto msi nikoli.
Naposledy upravil(a) Homethread dne 29 říj 2012 08:58, celkem upraveno 1 x.
-
Homethread
A jeste jedna mnohem lepší ponuka jako lenovo i msi dokopi ale prevyšuje váš rozpočet cca 3k:
[ ODKAZ ]
Je to krásavec s sasi kvalitou se rovnajicim bestiim alien a clevo s dokonale promyslenym chlazenim ktere obsahuje dokonce prachove filtri. Klavesnice genialna, display 120HZ Activ 3D Full HD. Diki zminenemu chlazeni v plné zatezi nemá vydech chlazeni ani 45 stupnu a to je ho sotva sliset. I5 a 6gb ram postačuje na pár let, u ram bude možné vypnout uplné swapovani na hdd a zrýchlit systém.
Áno pokud máte možnosť investovat tak zvoľte tenhle Asus, budete sám prekvapen kvalitou tehle hernich zázraku.
[ ODKAZ ]
Je to krásavec s sasi kvalitou se rovnajicim bestiim alien a clevo s dokonale promyslenym chlazenim ktere obsahuje dokonce prachove filtri. Klavesnice genialna, display 120HZ Activ 3D Full HD. Diki zminenemu chlazeni v plné zatezi nemá vydech chlazeni ani 45 stupnu a to je ho sotva sliset. I5 a 6gb ram postačuje na pár let, u ram bude možné vypnout uplné swapovani na hdd a zrýchlit systém.
Áno pokud máte možnosť investovat tak zvoľte tenhle Asus, budete sám prekvapen kvalitou tehle hernich zázraku.
Homethread píše:Dle recenzi má toto MSI tendenci se prehrivat. Každopádne stim jsem se setkal u vsech MSI. Druhá vec je že GTX660 má diki gddr5 oproti 650 ktera se dodáva jen s ddr3 (gddr5 lze sehnat jenom v zahraničí) mnohem vyšší vykon a hlavne vo full hd. I7 na hry neni potrebná, i5 zcela dostacuje.
[ ODKAZ ]
U těch grafik je ale psáno ddr5 a ne ddr3. To lenovo mě láká, ale ty otáčky hdd a zahřívání mě odrazuje. Ale jestli to s tím zahříváním není až tak tragické, tak o tom popřemýšlím. Ten asus se mi nelíbí a je to taková velká kr... Mými dvma kandidáty jsou [ ODKAZ ]
a
[ ODKAZ ]
Po vzhledové stránce je asi horší msi. Takové ty plastíky. Ale zase si má lepší rozlišení. Výhodou lenova je nadupaná grafika a výdrž baterie.Nevýhodou jsou malé otáčky hdd a veliké zahřívání. Třeba se dočkáme nějakého msi s i5 a gtx660, uvidíme. Objevil se tam tento krasavec [ ODKAZ ]
ale není u něj moc specifikací.
-
Homethread
-
sapuszchkyn
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“