Vsude jsou ceny stejny, pac je to produkt, kterej se zacal prodavat pred tydnem, samozrejme ze ti ted nikdo neda horkou novinku s malou marzi a hlavne ho nejspis ani jeste nikdo krome resseleru nema. Staci zadat MacBook pro 15 retina do zbozi.cz a uvidis, kde to bude za mesic..
Vysvetlis mi to s tim setrilkem?
Airko bude urcite tissi, jsou tam mnohem slabsi vnitrnosti. Najdi nejakou recenzi, podle me se psalo, ze se vetrak pri vetsine cinnosti ani nepusti.
Nj, vlastni typ flashdisku, taky bych byl radsi, kdyby to nejak standartizovali a casem jsem si mohl dokoupit vic. 256GB v 15 je dost, filmy a serialy a instalacky zvladne exterak (tech 128 je prd, ale z myho pohledu, ty tam nebudes mit X programu, kterej ma dneska kazdej pres giga plus tuny pluginu a spol), ja spis resim ramku, tech 8 RAM privarenych na desce nikdy nevymenim, takze vsem pisu, jestli a za kolik jsou schopni mi opatrit verzi s 16 GB Ram.
Prehrivani podle recenzi a i co tu psal swarm neni problem, spis je to jako u vsech Macu neprijemny, pac to hlinikovi telo krasne odvadi teplo, ale kdyz ho odvadi k tvym polozenym dlanim, neni to extra prijemny.
Ale u ty 15kz bez dedikovany grafiky bych se nebal. Jestli stejnej system uchladi 4 jadro i7 a GF 650, tak zvladne i5ku a integrovanou grafiku.
Zrovna koukam na amazon.uk (ziju ted rok v UK a Lenovo posilam zase na reklamaci, tak uvazuju jestli nekoupit toho Maca tady a ne az doma na firmu "pod stromecek") 15ku maji s 15% slevou a 13ku za stejnou cenu jako Apple. Mozna by se ti vyplatilo vydrzet, treba bude nejaka akce pred vanocema.