Toshiba Satellite M70
macutak píše:Moje řeč ... asi to taky koupím na it.cz - už kvůli dvouleté záruce a né 1 roku co píšou na levneji...
IT.cz vypadá dobře, o RAMce přemýšlim určitě, ale nevim zda dokoupit 512 MB nebo 1GB RAM, tak asi koupim "holátko" a dle výkonosti se ještě rozhodnu a namontuju sám, nebo někde v servise...
zatim vítězi ALZA kde ho maj skladem, takže bych ho měl hned
majki píše: 1,5 GB RAM v notebooku..
proč si šel do takové nezvykl velikosti RAMky ??
Řešim, zda dokoupit 512 na celkovou 1GB , nebo dokoupit 1GB na celkovou 1,5GB ...
Tys měl tu 512ku v "dobře přítupné zadní části ntb" a volnej "slot" si měl pod tou klavesnic?? nebo proč si vubec daval tu 1GB pod klavesnici,
diky
macutak píše:No vidíš to a kdyby jsi si počkal den, tak si můžeš upgradovat noťase na 1GB a vyšlo by tě u IT jen o pár stovek dráž než na alza ... ale každý svého štěstí strůjcem
Až ho koupíš, tak to písni a napiš první dojmy ... jsem docela zvědavej co na něj budeš říkat
Variantu levnější nepouštim k vodě, spiš přemyšlim "nedej" bože že budu reklamovat, takhle přijdu do kamenyho obchodu a řešim to.
Takhle bych musel posilat někam notebook, řešit to emailem atd )
+ nevim zda koupit "jen" 512 nebo 1024
Jinak to vidim ze ho budu kupovat kolem 14.9
to já taky moc nevím, jestli koupit 1GB nebo 2X512 MB a nebo to nechat rposět tak jak to je ... a ani nevím, když jsem zadával dotaz na IT jak by upgradovali RAMku jeslti by ji vyhodili a dali tam 1 GB a nebo přihodili 512 MB ... i když s největší ppstí tam dají ještě jednu 512-ku ... a vzhedem k ostatním parametrům tohoto notebooku si myslím, že 1 GB by mi vystačil až do konce života tohoto notebooku ... myslím, že na náročnější operace by upgrade RAMky nestačil ...
jinak začínám řešit další problém
Toshiby se dodávají s Win XP Home a já mám doma Win XP Prof SP2 a chtěl bych je tam dát a už začínám vidět problém při instalaci, že si nenajde své ovladače ... a kvůli tomu kupovat externí disketovou mechaniku to se mi fakt nechce .. nevítě někdo jak by se toto dalo vyřešit a nebo jeslti ten problém vůbec vzniká ?
jinak začínám řešit další problém
Toshiby se dodávají s Win XP Home a já mám doma Win XP Prof SP2 a chtěl bych je tam dát a už začínám vidět problém při instalaci, že si nenajde své ovladače ... a kvůli tomu kupovat externí disketovou mechaniku to se mi fakt nechce .. nevítě někdo jak by se toto dalo vyřešit a nebo jeslti ten problém vůbec vzniká ?
no teda nedovedu si predstavit co to musi byt za brasnu, mys a webkameru, kdyz jen ja mam mys za 1300
snad to neni to platene nic ve stylu asusu
http://shop.computershop.cz/eshop/defau ... 2m-bt-home
btw. zkus se s nema dohodnout na cene, pokud dole najdes nejaky levnejsi obchod(ne nejaky extra levny) a napises jim oznameni o cene, tak ti mozna nabidnou nizsi cenu
snad to neni to platene nic ve stylu asusu
http://shop.computershop.cz/eshop/defau ... 2m-bt-home
btw. zkus se s nema dohodnout na cene, pokud dole najdes nejaky levnejsi obchod(ne nejaky extra levny) a napises jim oznameni o cene, tak ti mozna nabidnou nizsi cenu
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
Krevety píše:mys, webka
Diky za link, ted uz nejde "tolik o cenu", spis aby to byla kvalitni firma a možnost vydej v Praze (vypada to na nejlepvnější mironet za 21 440,- )
jasne mys a webka, ty beru s rezervou, je to prijemna pridana hodnot,a slo mi o tu brasnu
jako mas mys, planuju koupit asi bezdrat hledal jsem nejakou kolem 2000,- ale moc se mi nelibi, tak zlevnuji )
Čím víc RAM, tim lepší -> nebude se mmi moc swapovat na disk => větší výdrž baterie ?? (že bych koupil 1GB a měl bych 1,5 GB)
Ted koukam na BATOHY, bud Dicotu nebo Topagala...
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“