Chtel bych se zeptat jake mate zkusenosti se servisem Lenovo Thinkpadu? Do meho T420 se dostala voda a odesel trackpoint / touchpad + se notebook zacal prehrivat tim padem i CPU podtaktovavat. Mam 3 years NBD onsite + Thinkpad protection zaruku. Drive jsem vlastnil notebook Dell s podobnou zarukou a pri vniknuti vody ( notebook ihned odesel) jsem zavolal Dell support a nasledujici den dojel technik s kupou nahradnich dilu, vymenil zakladni desku + vrchni sasi s klavesnici a notebook zase fungoval. Takze servis na jednicku! Po incidentu s vniknutim vody do Thinkpadu jsem take volal support, dali mi cislo na mistni servis atak jsem tam zavolal. Technik mi rekl ze maji ted hodne prace atak jestli bych nemohl notebook donest k nim do servisu. Servis byl nahodou cca 10 minut chuze od meho domova, takze me to nijak netizilo, aspon jsem si udelal prochazku

Je toto snad normalni pristup Lenova k premiovim zakaznikum s 3 letou NBD onsite zarukou s Thinkpad protection packem? Notebooky Lenovo mam rad, ale prvni zkusenost se servisem je hrozna.
Mate nekdo podobne zkusenosti, nebo mate naopak se servisem zkusenosti dobre? Diky za odpovedi.
PS: omluvte preklepy a diakritiku, pisu z mobilniho telefonu.
Michal.