Dlouhé nabíhání notebooku Acer Aspire 5530

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
abe_by_cz
občas něco napíše

Dlouhé nabíhání notebooku Acer Aspire 5530

Příspěvekod abe_by_cz » 15 lis 2012 10:42

Dobrý den, mám notebook Acer Aspire 5530 a do teď s ním nebyly žádné problémy (je už po záruce). Co se ale stalo včera - šel jsem po obědě do školy, standartně jsem po práci notebook vypnul a jak jsem se vrátil ze školy, nefungoval. Aspoň jsem si to myslel - po zmáčknutí tlačítka spuštění se kolem tlačítka rozsvítilo, ale jinak se nic nedělo - ani diodka HDD neblikala. Tak říkám OK - hdd nebo základovka v pr*eli asi, tak jsem se to snažil rozdělat, pohrabat se v tom, zkoušet to zprovoznit. Nic nepomáhalo, tak jsem se smířil s tím, že jde kámoš do servisu. No a po asi 20 restartech jsem nechal noťas v tom vegetativním stavu, kdy byla černá obrazovka a nemohl se dostat ani do biosu nikam. Za zhruba tři čtvrtě hodiny sám od sebe najel!!!!! Jako by se nic nestalo. Bohužel dnes nastal stejný problém a teď čekám, jestli ještě naběhne. NEvíte někdo, co by s tím mohlo být? Nějakej spínač? Základovka? HDD? Není to třeba jen softwarově? Máte už s tím někdo zkušenosti prosím?
Děkuji moc za odpovědi

Edit: Notebook najel asi po hodině a čtvrt, se stejným průběhem. Když ho hodím do hibernace, nastává stejný problém, spouštění trvá také minimálně hodinu. WTF??

Zpět na „notebooky Acer“