NoteBook na prácu a filmy (max €,-500)

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Baldo
občas něco napíše

NoteBook na prácu a filmy (max €,-500)

Příspěvekod Baldo » 15 lis 2012 08:31

Použitie :
NB bude slúžiť predovšetkým na surfovanie po internete, sťahovanie a pozeranie filmou (nie HD), kancelárske použitie(word, excel, powerpoint atď.)

Mobilita :
NB budem využívať 90% doma miesto klasického PC.Do batérie tým pádom veľa investovať nepotrebujem.Preferujem skôr pohodlnosť nad kompaktnosťou.

Konštrukcia :
Stredne kvalitná.Podľa vlastných skúseností preferujem radšej kvalitnejiší obal ktorý sa dá napríklad chytiť do jednej ruky a nieje v ňom počuť pri každom pohybe praskanie.Kvalitnú klávesnicu a taktiež numerickú klávesnicu tiež od NB očakávam pre dlhší strávený čas doma pred ním.

Display :
uhlopriečka - 15"-16"
rozlíšenie - asi nemá u mňa zmysel ísť do príliš vysokých rozlíšení pretože filmy HDD pozerať nebudem a hrať sa na NB nebudem tak isto, napriek tomu preferujem matný display ab mi neťahal oči pri dlhom čase strávenom pri počítači a pretože mám dosť osvetlený byt.

Iné požiadavky :
tichý chod, num.klávesnica, buď bez OS alebo windows, je lepšie HDD aspoň 500 giga ale nieje to podmienkapre mňa, aspoň 3 výstupy USB,
Preferujem určite značku ku ktorému sú dostupnejišie komponenty a servis.Či je to jedno ?

Zhrnutie :
Celkovo preferujem skôr kvalitu prevedenia konštrukcie a pohodlnosť nad vysokým výkonom.Rozmery a váha niesú problém, nepotrebujem ani vyspelú grafickú kartu.

Ďakujem všetkým ktorý by mi vedeli poradiť už do predu.

Python.P
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Python.P » 15 lis 2012 08:39

X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....

Baldo
občas něco napíše

Příspěvekod Baldo » 16 lis 2012 08:09

Ďakujem za odkaz.

Čítal som o ňom tu na fóre, že tam boli nejaké problémy s displayom je to pravda?

Má niekto nejaké dlhodobejišie skúsenosti s týmto počítačom že šlape ako má ?

Ďakujem

DeLong
guru

Příspěvekod DeLong » 16 lis 2012 23:40

ja som mal model s i5 a GT630m, chladenie v pohode, ale spracovanie priemer, touchpad bol hrozny, teda aspon na mojom E530. s displejom ziadny problem.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“