Zdravím sháním pokud možno herní ntb.
Poprosím výhradně na této stránce http://www.euronics.cz/notebooky/c-1702/ mají do 27.11.2012 akci na splátky bez navýšení.
Cena by měla být okolo 15-20 tisíci korun, ale když bude o dva tisíce víc a bude tam nějakej zásadnejší rozdíl v lepší konfiguraci, nebráním se tomu.
NTB bude z 90% přenášen jen po bytě, určitě ne něco umělýho(mám starší MSI je celej z plastu a dost se přehřívá). Na designu mi zas tak nesejde, preferuju spíš nejlepší poměr výkon/cena, takže jsou mi okolnosti tak nějak jedno. Hrát budu např. BF3, mám rád online FPS, jasně že ve fullHD to jet nemusí kort co se týče online. Mám doma PS3 a s grafikou jsem tam spokojenej, takže nejsem nějak rozmlsanej. Videa a filmy aby šli v pohodě ve full HD. Nic už mě nenapdá, jednodušše hledám ntb na hry s nejlepším poměrem cena/výkon max. kolem 20k kč. Díky
NTB do 20000,- kč na hraní, filmy, internet
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
jen dotaz - vzhledem k prenaseni jen po byte
a) proc ne desktop?
b) muze byt 17" ? - to uz na prenaseni jinam bez auta neni ...
a) proc ne desktop?
b) muze byt 17" ? - to uz na prenaseni jinam bez auta neni ...
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
Desktop by byl super, ale nemam to v bytě moc kam dat, 90% přenášení po bytě jsem napsal spis proto, ze mi nezáleží na váze a rozměrech i když bych ho nekam měl brat, tak mi to neva. 17" není problém, 17" je i můj stávající ntb a je to tak akorat. Kdyz bude mít někdo chuť prohledat v tom omezení jen na euronics, tak mi můžete do zprávy poslat i tip na stolní PC, možná bych to nekam dokázal vmnestnat. Ale primarne spis ntb, leda ze by to nebyla moc výhodná koupě, šel bych do stolního PC, dekuji předem všem..

Nejlepší by byl Asus G55.Ale stojí 23k.Jinak třeba Acer V s GT 640M.
Naposledy upravil(a) roman2277 dne 24 lis 2012 14:22, celkem upraveno 1 x.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“