Prosím Vás chtěl jsem se zeptat hraju GTA 4 na Asus G74sx s i5 a GTX 560M 3gb, a vždycky po nějaké době hrani cca 20 minut mi to zhodí hru a napíše hlášku GTA IV fatal error: RESC10: Out of video memory - Please Re-boot your system.
Zjistil jsem na netu ze RESC10 je špatný crack, stáhnul jsem jiný ale pořád mi to dělá, můžete mi pomoct ? Díky moc
Tady Ti nepomůžeme,jelikož je zde zakázán Warez.Zkus jiné forum.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Ahoj chci se zeptat, jen tak orientačně na jaký detaily přibližně půjde plynule GTA IV na Aceru Aspire V3 :
Intel Core i5 3210M Ivy Bridge
NVIDIA GeForce GT640M 2G ?
bude o hodně rozdíl když by ta grafika byla jen GT630 2GB? Mám totiž vyhlídlej ještě jeden ntb , tak proto mě to zajímá Díky za odpovědi P.
ASUS K50AB-SX044V K.O a k němu na cesty ACER ASPIRE ONE D257 , HP Probook 450
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Tomu se ani nedivím,jelikož Tvůj CPU je slabší než nové i5.
S posledním updatem se ta hra dá v pohodě hrát. Někdy je tam propad fps, ale dá se to přežít.
Dohrál jsem to i na starém notebooku s intel core 2 duo t6570 a gt 320m.