GeForce GT 550M - oznámilo potíže (Kód 43)
GeForce GT 550M - oznámilo potíže (Kód 43)
Mám NB ASUS N53SN s windows 7 64-bit přišel mi z reklamace jako nový, ale z ničeho nic mi nereaguje grafická karta. Dříve jela krásně a hrál jsem na ní vše možný, ale NVIDIA panel mi hlásí "NASTASTAVENÍ DISPLEJE NEJSOU DOSTUPNÁ" ,že nepoužívám žádný displej připojený k jednotce NVIDIA GPU. Jsem z toho celkem zoufalý zkoušel jsem několikrát reinstal ovladače stahovat chipset a nic nepomohlo na netu jsem jen našel, že s tím mají problém, ale zda to někdo vyřešil jsem nenašel. Správce zařízení zase hlásí "Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)" Prosím poraďte jestli má někdo nápad
Co je přesně ten optimus ? ... Zkusil jsem to, odinstaloval jsem NVIDIA i Intel ovladače stáhl jsem je pak z ASUS stránek nainstaloval v nouzovém režimu a bohužel furt to samé ... jen když jsem odinstaloval grafiku od Itel měl jsem tam stále control panel a fungoval což mi přišlo divný když jsem ho smazal. Ikonka se jmenuje HD grafika Intel.
Zkoušel jsem tenhle návod, ale nefunguje mi tam ten příkaz "EXPAND.EXE nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys"
1) V adresáři C:\\Windows\system32\drivers najít soubor nvlddmkm.sys a přejmenovat ho na např nvlddmkm.sys.old
2) V adresáři NVIDIA (Defaultně je přímo v kořenovém adresáři C:\\... Ale pokud jste při instalaci měnili cestu tak víte kde ho máte...) najděte soubor nvlddmkm.sy_ a překopírujte ho do C:\\Windows\system32
3)Spusťte příkazový řádek (C:\\Windows\system32\cmd.exe - spustit jako správce) a do něj zadejte příkaz
EXPAND.EXE nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys
4)Překopírujte soubor nvlddmkm.sys z C:\\Windovs\system32 do C:\\Windows\system32\drivers
5)Restartujte počítač....
1) V adresáři C:\\Windows\system32\drivers najít soubor nvlddmkm.sys a přejmenovat ho na např nvlddmkm.sys.old
2) V adresáři NVIDIA (Defaultně je přímo v kořenovém adresáři C:\\... Ale pokud jste při instalaci měnili cestu tak víte kde ho máte...) najděte soubor nvlddmkm.sy_ a překopírujte ho do C:\\Windows\system32
3)Spusťte příkazový řádek (C:\\Windows\system32\cmd.exe - spustit jako správce) a do něj zadejte příkaz
EXPAND.EXE nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys
4)Překopírujte soubor nvlddmkm.sys z C:\\Windovs\system32 do C:\\Windows\system32\drivers
5)Restartujte počítač....
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“